Το αλισβερίσι Ολυμπιακού-Αρη συνεχίζεται: Στα κίτρινα ο Σιαμπάνης, έπεται ο Μπρούνο

Το αλισβερίσι Ολυμπιακού-Αρη συνεχίζεται: Στα κίτρινα ο Σιαμπάνης, έπεται ο Μπρούνο

Είναι πλέον φανερό πως Ολυμπιακός και Αρης κοροϊδεύουν το ελληνικό πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολυμπιακός και Αρης, είναι ξεκάθαρο πως δεν ντρέπονται ούτε… λίγο!

Οι δύο ομάδες συνεχίζουν το αλισβερίσι παικτών με τον 21χρονο τερματοφύλακα Μάριο Σιαμπάνη να κάνει την αρχή για… σήμερα. Ο νεαρός πορτιέρε υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και μάλιστα δήλωσε πως: «ήρθα στην ομάδα της καρδιάς μου». Πράγματι εντυπωσιακό πως αγαπούν τόσο πολύ τον Αρη στο λιμάνι.

Φυσικά δεν σταματά εδώ το… νταραβέρι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μετά την μεταγραφή του νεαρού Μαρτίνη πριν λίγες ημέρες και την διαφαινόμενη επαφή του Ολυμπιακού για την μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία στην Θεσσαλονίκη. Μέσα στην μέρα οι «κίτρινοι» θα οριστικοποιήσουν τις μεταγραφές και του Γιοχάν Μπεναλουάν. Ο οποίος όλως τυχαίως έρχεται στην Ελλάδα από την Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ακολουθήσει το δρομολόγια Πειραιάς – Θεσσαλονίκη και ο Μπρούνο τον οποίο θέλει εδώ και καιρό ο Καρυπίδης στην ομάδα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X