ΑΕΚ: Η δύσκολη επόμενη μέρα του τελικού και το «καυτό» θέμα Ράις

ΑΕΚ: Η δύσκολη επόμενη μέρα του τελικού και το «καυτό» θέμα Ράις
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr καταγράφει τα δεδομένα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ

Ο τίτλος του BCL χάθηκε για την ΑΕΚ. Το μπλακ άουτ της δεύτερης περιόδου και τα σουτ του Ομάρ Κουκ δεν επέτρεψαν στην Ένωση να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, με την Μπούργος να ελέγχει πλήρως το μομέντουμ του αγώνα.

Οι Ισπανοί ακολούθησαν το πλάνο τους ακόμα και στο διάστημα που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με διψήφιο αριθμό πόντων (14-24) στην πρώτη περίοδο. Στην προκειμένη περίπτωση τα σουτ του Άλεξ Ρένφρο στην πρώτη περίοδο δεν βρήκαν στόχο. Όταν, όμως, ανέλαβε δράση ο Ομάρ Κουκ τα πάντα άλλαξαν εις βάρος της Βασίλισσας.

Αυτό δημιούργησε ανισορροπία στην άμυνα της ομάδας και ως εκ τούτου δεν υπήρξε αντίδραση από την ομάδα στο υπόλοιπο του αγώνα. Κάθε προσπάθεια επιστροφής τιμωρούνταν από τρίποντα των Ισπανών, ή από επιθετικά ριμπάουντ των παικτών του Πεναρόγια, που έκαναν μεγάλη ζημιά στην άμυνα, ενώ με το πάθος που έβγαλαν κυριάρχησαν στο παρκέ.

Το BCL χάθηκε και πλέον η ΑΕΚ καλείται να ανασυνταχθεί για την σεζόν. Μια σεζόν που αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολη, λόγω της πίεσης που μπαίνει πλέον στην ομάδα. Η Ένωση μέσα σε περίπου 10 μέρες έχασε 2 τίτλους, με τον δεύτερο να «πονάει» πολύ. Το θετικό όμως σε αυτή την περίπτωση είναι πως η ΑΕΚ έχει μπροστά της 15 «γεμάτες» μέρες πριν από την έναρξη του BCL και 12 πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Τις ημέρες αυτές αναμένεται να τις χρησιμοποιήσει το σταφ, ώστε να δουλέψει σε κομμάτια του παιχνιδιού.

Ταϊρίς Ράις, η… καυτή πατάτα

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το Final 8 το μεγάλο θέμα συζήτησης ήταν ο Ταϊρίς Ράις. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε συμφωνήσει με την Ένωση ως το τέλος της διοργάνωσης του ΟΑΚΑ, με την προοπτική να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών ως το τέλος της σεζόν.

Κατά την παραμονή του στην Ελλάδα ο 33χρονος γκαρντ είχε επισημάνει αρκετές φορές πόσο δύσκολο είναι να παραμείνει στην ομάδα τους επόμενους μήνες, χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο να συμφωνήσει με την ομάδα.

Οι πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν πως στην παρούσα φάση οι πιθανότητες να συνεχίσει στην ΑΕΚ δεν είναι πολλές. Το γεγονός πως έχει μαζί του την οικογένειά του στην Ελλάδα είναι σημαντικό, όμως σε καμία περίπτωση δεν προεξοφλεί την έκβαση των συζητήσεων των δύο πλευρών.

Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει και η συνολική εικόνα, αλλά και τα αποτελέσματα. Θα ήταν διαφορετική η έκβαση της κουβέντας, άλλωστε, σε περίπτωση που η Ένωση κατακτούσε τον τίτλο και είχε μπροστά της ακόμα και το δέλεαρ του Intercontinental Cup.

Σε κάθε περίπτωση τις επόμενες μέρες, όταν και θα κάτσει… σκόνη μετά την απώλεια του τίτλου, αναμένεται να αρχίσει κύκλος επαφών με τον παίκτη για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αν και για την ώρα η οριστική απάντηση του Ράις «γέρνει» προς την αποχώρηση…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X