Original 21: «Καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης, δεν είναι αθώοι!»

Original 21: «Καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης, δεν είναι αθώοι!»
Photo Credits: INTIME

Ανακοίνωση της Original 21 για την Χρυσή Αυγή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ παίρνει θέση και ζητά την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Η ανακοίνωση:

«Η ORIGINAL 21 από την γέννησή της εναντιώνεται με σθένος σε κάθε μορφή ρατσισμού και φασιστικής απειλής. Πιστοί στην παρουσία μας στα κοινωνικά γεγονότα, στις πορείες, στους δρόμους και σε κάθε αγώνα για το δίκαιο, για τον άνθρωπο και την έννοια της αλληλεγγύης, δηλώνουμε ότι τασσόμαστε ενάντια στα ναζιστικά σκουπίδια της Χρυσής Αυγής και κάθε μισαλλόδοξου και οπισθοδρομικού νου, που με τη συστημική ανοχή μπήγει το μαχαίρι στο σώμα αγωνιστών!

Για αυτό το λόγο απαιτούμε σαν ORIGINAL 21 την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης και δηλώνουμε με όλη την δύναμη της ψυχής  μας ότι: “ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ…ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ”.

Είναι υποχρέωση  ΟΛΩΝ να τιμήσουμε την μνήμη του Παύλου,  να σφίξουμε το χέρι στη ΜΑΝΑ ΜΑΣ τη Μάγδα και να αποδώσουμε δικαιοσύνη, κάτι για το οποίο οι αστικές αίθουσες δεν είμαστε σίγουροι ότι θα επιχειρήσουν να κάνουν!

Με τις πράξεις μας, λέμε την ιστορία μας και παρεμβαίνουμε σε αυτή! Ορίζουμε την ζωή μας και τον κόσμο μας! Γιατί όπως έχουμε μάθει από την ΑΕΚ, τίποτα δεν μας χαρίζεται.

Καλό αγώνα!»

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X