Πρόεδρος Ούφα: «Συμφωνήσαμε σε όλα με την ΑΕΚ για τον Νεντελτσεάρου»

Εικόνες από την άφιξη του Νεντελτσεάρου στην Αθήνα
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας για το deal με την ΑΕΚ για τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο οι ανακοινώσεις λείπουν για τη μεταγραφή του Ιονούτ Νεντελτσεάρου στην ΑΕΚ.

Ο Ρουμάνος αμυντικός βρίσκεται από χθες στην Αθήνα κι αυτή τη ώρα περνάει από ιατρικές εξετάσεις. Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων και των εργομετρικών θα πάει στα γραφεία για να υπογράψει και να επισημοποιηθεί η μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

Ήδη, η Ούφα ανακοίνωσε πριν λίγο την μεταγραφή του στην Ενωση, με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της ρωσικής ομάδας, Ρόστιβλαφ Μουρζαγκούλοφ να κάνει δηλώσεις στο «Championat» και να τονίζει πως ο Νεντελτσεάρου θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ.

«Ο Νεντελτσεάρου πηγαίνει στην ΑΕΚ. Συμφωνήσαμε σε όλα. Είναι κρίμα που θα χάσουμε έναν τέτοιο παίκτη, αλλά λόγω του κορωνοϊού, ήταν δύσκολο για αυτόν να δει την οικογένειά του. Ο Γιονούτ δεν ανανέωσε το συμβόλαιο μαζί μας και σε δύο μήνες θα έφευγε δωρεάν. Και έτσι πήραμε τα χρήματα. Όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από το deal».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X