Χριστοδουλόπουλος: «Μας βοήθησε η αποβολή του Μάνταλου»

Χριστοδουλόπουλος: «Μας βοήθησε η αποβολή του Μάνταλου»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για τη νίκη επί της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση μετά τη νίκη του Ατρόμητου επί της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova

«Ήμασταν συμπαγής. Μας βοήθησε η αποβολή του Μάνταλου. Παίξαμε έξυπνα, μας βοήθησε και ο Γιαννιώτης με τις επεμβάσεις του, οπότε πήραμε τους βαθμούς που χρειαζόμασταν. Θέλω να βοηθήσω λόγω της μίνι αποχής μου από το πρωτάθλημα. Το πλάνο ήταν πολύ καλό και το υπηρετήσαμε.  Ακολουθήσαμε τις εντολές του προπονητή μας κατά γράμμα. Είναι μια ομαδική νίκη».

Αναφορικά με την επιλογή του για την συνέχεια της καριέρας του: « Έψαχνα μια ομάδα που θα με βοηθούσε και νομίζω ότι εδώ πράγματι με βοήθησε ο Ατρόμητος.

Ήθελα να μείνω στην χώρα, ξέρω ότι περιμένουν πράγματα από εμένα, αλλά η ομάδα μπορεί να μου δώσει πολλά έτσι όπως εγώ τα θέλω. Το αθλητικό κέντρο, το ξενοδοχείο και ότι βοηθάει ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Δεν είναι μόνο τα αγωνιστικά τα ζητήματα. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν.

Θέλω να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Είναι δύσκολο να κάνεις πρωταθλητισμό με τον Ατρόμητο, αλλά κόντρα στους μεγάλους είναι πάντα υπολογίσιμος. Στόχος είναι μια θέση στην Ευρώπη».
Για την εθνική: «Είναι νωρίς να μιλάμε ακόμη για την εθνική.  Όλοι γνωριζόμαστε, κατά συνέπεια περιμένω ανάλογα με το πώς θα έρθουν τα πράγματα. Σωματικά νιώθω πολύ καλά».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X