Η Coca Cola κάνει τη μεγαλύτερη αλλαγή στην ιστορία της

Η Coca Cola κάνει τη μεγαλύτερη αλλαγή στην ιστορία της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν χρειάζεται να κάνει κανείς καμία τρελή αναζήτηση στο διαδίκτυο για να δει τι επιβάρυνση στο περιβάλλον έχουν προκαλέσει οι μεγάλες βιομηχανίες. Δεν χρειάζεται να είναι καμία διάνοια για να καταλάβει πως αυτή η ζημιά δεν ήταν κατά κάποιο λάθος, αλλά ηθελημένη.

Δεν χρειάζεται επίσης σπουδαία νόηση για να αντιληφθούμε όλοι μας πως ως πελάτες, ως καταναλωτές δημιουργήσαμε συγκεκριμένες τάσεις και στηρίξαμε πρακτικές τέτοιων εταιρειών. Όπως όμως τις στηρίξαμε, με τον ίδιο τρόπο έχουμε αρχίσει τα τελευταία 2 χρόνια να αίρουμε την στήριξη και να επιβάλλουμε διά της μη αγοράς μια διαφορετική προσέγγιση, πιο βιώσιμη και απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον.

Γι’ αυτό και πολλά μεγάλα brands έχουν πάρει το μήνυμα και αναζητούν τρόπους για να προσαρμοστούν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών. Δεν το κάνουν προφανώς γιατί κόπτονται για το περιβάλλον. Το χρήμα τους κινεί. Και η δόξα. Και για κάποια brands είναι πολύ σημαντικό να πρωτοπορήσουν στην αλλαγή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X