ΑΕΚ: Νίκησε τον Δούκα και έμεινε στην κορυφή

ΑΕΚ: Νίκησε τον Δούκα και έμεινε στην κορυφή
Photo Credits: INTIME

Νίκη κορυφής για την ΑΕΚ που επικράτησε με 4-2 του Δούκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το επιβλητικό 4-2 επικράτησε η ΑΕΚ του ΑΣΕ Δούκα για την 4η αγωνιστική της Futsal Super League και έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Πρωταθλητές με εξαιρετική εμφάνιση σημείωσαν την 4η νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες και συνέχισαν τη νικηφόρα πορεία τους που διατηρείται από τις 18/12/2019!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν για να βρουν το γρήγορο γκολ, όμως τόσο η άμυνα της ΑΕΚ όσο και ο Θεοφίλου κάτω από τα δοκάρια διατήρησαν το μηδέν παθητικό. Στο 13′ ο Δούκας κέρδισε δεκάμετρο πέναλτι, με τον γκολκίπερ του “Δικεφάλου” να αποκρούει εντυπωσιακά και ένα λεπτό μετά, ο Μάνος με εντυπωσιακή κίνηση άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, στο 17, ο Ασημακόπουλος μετά από εκτέλεση κόρνερ “εκτέλεσε” από τα 13 μέτρα τον αντίπαλο γκολκίπερ γράφοντας το 2-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου, αφού στο 18′ ο Θεοφίλου “έπιασε” και 2ο πέναλτι.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ντάτης πέρασε όλη την αντίπαλη άμυνα και με όμορφη πάσα έβγαλε σε κενή εστία τον Παπαδόπουλο που έκανε το 3-0. Ο Δούκας ανέβασε ρυθμούς με στόχο να ξαναμπεί στο παιχνίδι ή έστω να μειώσει, κάτι το οποίο κατάφερε (3-1), χωρίς όμως να χαρεί για αρκετή ώρα. Στο 36′ ο Θανασάι με εντυπωσιακό στοπάρισμα έβαλε ένα αριστουργηματικό γκολ, γνωρίζοντας την αποθέωση (4-1). Το μόνο που κατάφεραν οι “μπλε” ήταν να βρουν δίχτυα στο τελευταίο λεπτό, με την ΑΕΚ να πανηγυρίζει τη μεγάλη νίκη με 4-2.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ το επόμενο Σαββατοκύριακο (10-11/10) όταν και φιλοξενείται στην Καλλιθέα από την τοπική ομάδα.

ΑΕΚ – ΑΣΕ Δούκα 4-2
Σκόρερς
: Μάνος, Ασημακόπουλος, Παπαδόπουλος, Θανασάι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X