«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τον Αμπρέου»

«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τον Αμπρέου»
Photo Credits: INTIME

Δημοσίευμα υποστηρίζει πως η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τον Φάμπιο Αμπρέου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φέρεται να έκανε πρόταση για τον επιθετικό της Μορεϊρένσε, Φάμπιο Αμπρέου.

Αυτό υποστηρίζει με δημοσίευμα της η πορτογαλικό «O’Jogo» η οποία παράλληλα τονίζει πως η περίπτωση του δύσκολα θα προχωρήσει, καθώς η πρόταση της ΑΕΚ δεν είναι κοντά στα «θέλω» της Μορεϊρένσε.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα η Ενωση έχει καταθέσει μια πρόταση κοντά στο 1 εκατ. ευρώ στην Μορεϊρένσε, ποσό όμως που δεν ικανοποιεί τους Πορτογάλους.

«Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προφανές αδιέξοδο και όλα δείχνουν ότι, εάν δεν υπάρξει ουσιαστική αύξηση στην πρόταση η παραμονή του Αμπρέου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη», αναφέρει μεταξύ άλλων η OJOGO. Ο 27χρονος επιθετικός από την Ανγκόλα που έχει πορτογαλική υπηκοότητα και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022, φέτος μετρά 2 γκολ σε 3 παιχνίδια και πέρυσι είχε 34 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 13 γκολ και άλλα δύο γκολ στο Κύπελλο Πορτογαλίας με την Μορεϊρένσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X