Premier League: Η Λέστερ διασύρθηκε στην έδρα της (3-0) από την Γουέστ Χαμ!

Premier League: Η Λέστερ διασύρθηκε στην έδρα της (3-0) από την Γουέστ Χαμ!
Photo Credits: INTIME

Τραγική εμφάνιση από την αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League, Λέστερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τραγική εμφάνιση από την Λέστερ, κυρίως αμυντικά. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League διασύρθηκε με 0-3 από την Γουέστ Χαμ.

Μετά το «3 στα 3» ήρθε η προσγείωση! Και τι προσγείωση… Η Λέστερ γνώρισε την ήττα εντός έδρας από την Γουέστ Χαμ με 3-0 παρουσιάζοντας τρομερά αμυντικά κενά.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League δεν αντέδρασε ποτέ στο γκολ του Αντόνιο στο 14′ (εκπληκτική κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, κοιμήθηκε η άμυνα της Λέστερ) και από εκείνο το σημείο… έμπαζε από παντού.

Στο δεύτερο γκολ ο Φορνάλς έφυγε μόνος του (!) από το κέντρο μετά από διώξιμο του Κρέσγουελ (είχε βγάλει και την ασίστ στο γκολ του Αντόνιο) και πλάσαρε σωστά τον Σμάιχελ.

Το τελικό 3-0 έκανε στο 83′ ο Μπόουεν με εξαιρετικό πλασέ στην αντεπίθεση.

Συνθέσεις

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Εβανς, Αμαρτέι (55′ Ουντερ), Καστιάν, Σογιουντσού, Τζάστιν, Μεντί (89′ Τσαντχαρι), Τίλεμανς, Μπαρνς, Βάρντι, Πέρεζ (64′ Ιεανάτσο)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Κουφάλ, Μασουακου, Μπαλοβουενά, Αντόνιο (88′ Χόλερ), Σούτσεκ, Ράις, Φορναλς, Μπόουεν (88′ Νομπλ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X