Σεντ Ετιέν: Θέλει δανεικό τον Ρέτσο

Δανεικός στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ο Ρέτσος
Photo Credits: INTIME

Η Σεντ Ετιέν θέλει ως δανεικό τον Παναγιώτη Ρέτσο από την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σεντ Ετιέν θέλει ως δανεικό τον Παναγιώτη Ρέτσο από την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Παίκτη προκειμένου να καλύψει το κενό του Γουέσλεϊ Φοφανά, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λέστερ αναζητά η Σεντ Ετιέν.

Η επιλογή του τεχνικού των «στεφανουά» Κλοντ Πιελ για την συγκεκριμένη θέση, όπως όλα δείχνουν δεν είναι άλλη από αυτή του Παναγιώτη Ρέτσου.

Σύμφωνα με την σημερινό δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας butfootballclub.frη Σεντ Ετιέν φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του άλλοτε αμυντικού του Ολυμπιακού .

Μάλιστα σε αυτό γίνεται λόγος, ότι ο γαλλικός σύλλογος θα προχωρήσει στην απόκτηση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού, με την μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως ο παίκτης ανήκει στην Λεβερκούζεν και την σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε δανεικός για έξι μήνες στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X