Παιχνιδάκια από την Ούφα: «Δεν ικανοποιεί η πρόταση της ΑΕΚ για τον Νεντελτσεάρου»

Προπονητής Ούφα: «Φεύγει άμεσα ο Νεντελτσεάρου» -Ενδιαφέρον και από Ρόμα
Photo Credits: INTIME

Οι Ρώσοι παίζουν... παιχνίδια με την υπόθεση της μεταγραφής του Ιονούτ Νεντελτσεάρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε σίριαλ προσπαθεί να μετατρέψει την μεταγραφή του Ιονούτ Νεντελτσεάρου η Ούφα!

Συγκεκριμένα, ενώ η Ενωση έχει συμφωνήσει στα πάντα με τον 24χρονο αμυντικό και οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν πως τα διαδικαστικά απομένουν για να ολοκληρωθεί το deal και με την Ούφα, οι Ρώσοι βγάζουν τώρα προς τα έξω πως η πρόταση που έχει κάνει η ΑΕΚ για τον παίκτη δεν είναι ικανοποιητική.

Σύμφωνα με το Championat, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ούφα, Ρινάτ Σαϊμπέκοφ, σχολίασε την πιθανή μεταγραφή του Νεντελτσεάρου λέγοντας: «Η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν μας καλύπτει ακόμα. Δεν ξέρω αν θα προσπαθήσουν ξανά, αλλά μέχρι στιγμής έτσι έχει η κατάσταση». Ενώ το δημοσίευμα αναφέρει πως ο παίκτης δεν αγωνίστηκε λεπτό στην ισοπαλία της Ούφα 0-0 με την Ρότορ.

To ρουμανικό Gazeta Sporturlor, ανέφερε νωρίτερα πως «Ο Ιονούτ Νεντελτσεάορυ πωλήθηκε από την Ούφα αντί 400,000 ευρώ στην ΑΕΚ. Εκεί θα εισπράξει ως 2 εκατ. ευρώ μέχρι το 2024».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X