Στοίχημα: Ποντάρουμε σε Άρσεναλ και Βίκινγκ

Στοίχημα: Ποντάρουμε σε Άρσεναλ και Βίκινγκ

Κυριακή (04/10) σήμερα και το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κυριακή (04/10) σήμερα και το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς περιλαμβάνει αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Bwin.

Περιμένουμε αντίδραση από την Άρσεναλ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Premier League και το παιχνίδι ανάμεσα σε Άρσεναλ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η Άρσεναλ ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα κάνοντας το 2/2 κόντρα σε Φούλαμ και Γουέστ Χαμ, ωστόσο την 3η αγωνιστική δοκιμάστηκε στο Άνφιλντ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από τη Λίβερπουλ. Μεσοβδόμαδα ωστόσο απέκλεισε τους “κόκκινους” για το League Cup, πήρε ψυχολογία και πλέον περιμένουμε την αντίδρασή της και σε επίπεδο πρωταθλήματος. Σήμερα, φιλοξενεί τη Σέφιλντ, η οποία συνεχίζει χωρίς βαθμό, με την εικόνα της να είναι απογοητευτική μετά το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών. Πιστεύουμε πως οι “κανονιέρηδες” έχουν ιδανική ευκαιρία για μια άνετη νίκη που θα τους δώσει ψυχολογία, ο άσσος ωστόσο παίζει χαμηλά. Έτσι, θα προτιμήσουμε το Άρσεναλ -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.00, ώστε να προσδώσουμε αξία στην επιλογή μας.

“Κλειστό” παιχνίδι στο Περιστέρι

Συνεχίζουμε με ελληνική Superleague και την αναμέτρηση Ατρόμητος – ΑΕΚ. Ο Ατρόμητος έχει μαζέψει δυο βαθμούς μέχρι στιγμής, χάνοντας στην πρεμιέρα με 0-2 από το Βόλο και φέρνοντας δυο σερί ισοπαλίες κόντρα σε ΠΑΟΚ (1-1) και ΟΦΗ (2-2). Σήμερα, υποδέχεται την ΑΕΚ που έκανε κατάθεση ψυχής στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Βόλφσμπουργκ, παίρνοντας μια μεγάλη πρόκριση επικρατώντας με 2-1, χάρη στο γκολ του Ανσαριφάρντ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Επομένως, περιμένουμε από την “Ένωση” να βγάλει κούραση και να μην ανεβάσει στροφές στο σημερινό ματς. Οι γηπεδούχοι δεν θα ρισκάρουν ιδιαιτέρως, περιμένουμε ένα παιχνίδι με χαμηλό τέμπο και λίγες ευκαιρίες τουλάχιστον στο ξεκίνημά του, έτσι θα επιλέξουμε το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.00.

Σε εξαιρετικό μομέντουμ η Βίκινγκ

Ολοκληρώνουμε με Α’ Νορβηγίας και το παιχνίδι Βίκινγκ – Στρομσγκόντσετ. Η Βίκινγκ μπορεί να ήταν ασταθής στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, το τελευταίο δίμηνο όμως δείχνει να έχει βρει για τα καλά τα πατήματά της, παραμένοντας αήττητη στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος, έχοντας κερδίσει μάλιστα στα πέντε πιο πρόσφατα. Η Στρομγκόντσετ από την πλευρά της αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία μετρώντας μια ήττα και τέσσερις σερί ισοπαλίες, όντας ωστόσο στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Πιστεύουμε πως η έδρα, το κίνητρο και το μομέντουμ θα παίξουν το ρόλο τους και θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 1.78.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X