Η Λιντς έφτασε στην Premier και... κάνει το παιχνίδι της!

Η Λιντς έφτασε στην Premier και... κάνει το παιχνίδι της!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αξιοθαύμαστη ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα πήρε βαθμό από το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι, συνεχίζει να αποτυπώνει στο χορτάρι τους λόγους για τους οποίους βρίσκεται στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Αργεντινός προπονητής κάνει δουλειά που είναι άξια συγχαρητηρίων και τα «παγώνια» έχουν καταφέρει και στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές να έχουν υπέρ τους την κατοχή της μπάλας!

Τα «παγώνια» μετά την ήττα στο «Άνφιλντ» στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος με το 4-3 στο οποίο έφτασαν πολύ δύσκολα οι «κόκκινοι», μετρούν δυο νίκες και μια ισοπαλία!

Πήραν το παιχνίδι με τη Φούλαμ με το τελιοκό 4-3, επικράτησαν 1-0 στο φινάλε του αγώνα με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και το βράδυ του Σαββάτου απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, οι δύο ομάδες πρόσφεραν ποδοσφαιρικό υπερθέαμα!

Το τελικό 1-1 αφήνει ικανοποιημένο τον Μπιέλσα που ξέρει όμως ότι η ομάδα του είχε ευκαιρίες με τους Άιλινγκ και Ροντρίγκο για να πάρει όλους τους βαθμούς από την αναμέτρηση.

Απέναντι στους «πολίτες» που συνήθως δεν αφήνουν κανένα περιθώριο στον αντίπαλό τους για να παίξει το παιχνίδι του και να κρατήσει τη μπάλα, η Λιντς κατάφερε να έχει τη μερίδα του λέοντος, όπως το έκανε και στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της επιστροφής της στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Απέναντι στη Λίβερπουλ είχε μέσο όρο κατοχής στο 51,2%, έπειτα με τη Φούλαμ είχε 50,3%, με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πήγε μέχρι και το 63,7% και απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι κατέγραψε 52,4%!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X