ΑΕΚάρα φέρε μας το Κύπελλο, το Ευρωπαϊκό! (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚάρα φέρε μας το Κύπελλο, το Ευρωπαϊκό! (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Ωρα κούπας για την Βασίλισσα απόψε με την Μπούργος στον τελικό του BCL

Η πιο μεγάλη ώρα είναι ΤΩΡΑ για την ΑΕΚ!

Η τρομερή ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου αντιμετωπίζει την ισπανική Μπούργος (20:00, ΕΡΤ3, Live σχολιασμός από το enwsi.gr) με στόχο να κατακτήσει το 4ο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της (1968, 2000, 2018), τον 5ο διεθνή τίτλο (έχει πάρει και το Διηπειρωτικό το 2019) και ταυτόχρονα το 2ο Basketball Champions League σε διάστημα 2 ετών. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το δέλεαρ είναι τεράστιο για το αποψινό ματς στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με την Βασίλισσα να θέλει να φέρει ακόμη ένα διεθνή τίτλο στον σύλλογο και στο ελληνικό μπάσκετ.

Η ΑΕΚ έρχεται με φόρα από την εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Σαραγόσα, στον ημιτελικό της διοργάνωσης, όπου και κατάφερε να φτάσει εύκολα στη νίκη με 99-75, δείχνοντας παράλληλα τις δυνατότητές της λίγες μέρες πριν από το μεγάλο ραντεβού για τον τίτλο.

Το Σάββατο το πρόγραμμα περιελάβανε προπόνηση για τους «κιτρινόμαυρους», με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για την μεγάλη… μάχη τίτλου απέναντι στην ισπανική ομάδα. Στην Ένωση είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στον τίτλο και στόχος τους είναι να διατηρήσουν το μομέντουμ που πήραν από τον ημιτελικό με την Σαραγόσα.

Με… φόρα η επικίνδυνη Μπούργος

Στην αντίπερα όχθη, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που σε προημιτελικό και ημιτελικό πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις. Η Μπούργος για να φτάσει στον μεγάλο τελικό συνέτριψε την Χάποελ Ιερουσαλήμ (92-65 στον προημιτελικό), ενώ καθάρισε εύκολα και την Ντιζόν με 81-67.

Ο Πεναρόγια δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς το απουσιολόγιο της ομάδας από την Καστίλη είναι «λευκό», κάτι που σημαίνει πως οι Ισπανοί με τη σειρά τους θα παρατάξουν την καλύτερη δυνατή 12άδα για να φτάσουν στο πρώτο BCL της ιστορίας τους, στην πρώτη παρουσία τους στον τελικό της διοργάνωσης.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται από νωρίς στο κλειστό του ΟΑΚΑ και θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη του μεγάλου τελικού, αλλά και όλο το ρεπορτάζ πριν και μετά το τέλος του ματς.

ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ YOUTUBE

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X