Η ΑΕΚ στο Περιστέρι για το σερί της και το... χαμόγελο της (21:45, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ στο Περιστέρι για το σερί της και το... χαμόγελο της (21:45, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Φουλ για το διπλό η ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φουλ για το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα απόψε η ΑΕΚ!

Η Ενωση αντιμετωπίζει απόψε (21:45, Nova Sports 2, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με στόχο ακόμα ένα διπλό φέτος, σε μια δύσκολη έδρα. Μετά την πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ και ειδικά με τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή το σύνολο του Μάσιμο Καρέρα έχει την ψυχολογία στα ύψη. Με αρκετές λύσεις πλέον στην φαρέτρα του, ο Ιταλός τεχνικός θέλει να οδηγήσει την ΑΕΚ σε μια ακόμα νίκη, την πέμπτη φετική σε ισάριθμες αναμετρήσεις πριν την διακοπή λόγω εθνικών ομάδων.

Λίγο πριν ενισχυθεί και με ακόμα έναν αμυντικό, ένα τρίποντο απόψε θα κρατήσει ψηλά στην βαθμολογία την ΑΕΚ που θα επιστρέψει μετά την διακοπή δυνατότερτη και πιο έτοιμη για να συνεχίσει την καλή της πορεία.

Και παράλληλα θα είναι και η 5η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια από το ξεκίνημα της σεζόν, έχοντας κερδίσει εκτός έδρας σε Αγρίνιο και Ελβετία.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για τον σημερινό αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Ιταλός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Μιχάλη Μπακάκη που είναι σε φάση αποθεραπείας από την θλάση που υπέστη την περασμένη Κυριακή, αλλά ούτε και τους Λάτσι-Γαλανόπουλο. Εκτός αποστολής για τον σημερινό αγώνα έμεινε τόσο ο Χρήστος Αλμπάνης που έχει ίωση, όσο και ο Μπράιτ Ενομπακάρε που δεν ταλαιπωρείται από κάποιον τραυματισμό.

Οσον αφορά στην κιτρινόμαυρη ενδεκάδα, ο Καρέρα αναμένεται να προβεί σε αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του μετά την υπερπροσπάθεια με την Βόλφμπουργκ. Το πιθανότερο είναι επιλέξει ξανά το 4-3-3 που φαίνεται να ταιριάζει στην Ενωση.

Ανάμεσα από τα δοκάρια θα είναι ο σταθερότατος Τσιντώτας με τον Παουλίνιο στο δεξί άκρο και τον Λόπες στο αριστερό δίνοντας ανάμεσα σε Βασιλαντωνόπουλο και Ινσούα αντίστοιχα. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ξανά ο Σβάρνας με τον Χνιντ, όπως και με τη Λαμία. Η τριάδα του άξονα θα αποτελείται από τους Σιμόες, Κρίστιτσιτς και Μάνταλο. Ενώ στην επίθεση, ο Ανσαριφάρντ θα πάρει θέση στην κορυφή και οι Λιβάγια – Μαχαίρας στα άκρα.

Η αποστολή της ΑΕΚ συμπληρώνεται από τους: Αθανασιάδη, Χατζηεμμανουήλ, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Γκαρσία, Ολιβέιρα.

Το πλάνο του Ατρομήτου

Ο Ατρόμητος δεν ταλαιπωρείται από ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών. Αντιθέτως, υποδέχεται σήμερα την ΑΕΚ σχετικά ενισχυμένος καθώς ο Νταμίρ Κάναντι έχει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στην διάθεσή του, αλλά και τον Αζέρ Μπουσουλάτζιτς ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις. Εκτός έμειναν οι Γκαλβάο και Μουνίθ με τον πρώτο να είναι τιμωρημένος και τον δεύτερο τραυματίας.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ατρομήτου: Γιαννώτης, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς, Σάλομον, Χαρίσης, Μανούσος, Γιακουμάκης, Ραμπέγιο

Αναλυτικά την αποστολή του Ατρομήτου για το ματς με την ΑΕΚ αποτελούν οι: Μανδάς, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Αγκάγιεφ, Κωτσόπουλος, Μπουσούλατζιτς, Νάτσος, Ενσικουλού και Στρούγγης.

Οι διαιτητές του Ατρόμητος-ΑΕΚ

Διαιτητής του Ατρόμητος-ΑΕΚ θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου με βοηθούς τους Πετρόπουλο και Τριανταφύλλου, 4ος θα είναι Κουκούλας και VAR οι : Κουμπαράκης, Φωτόπουλος.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει live την εξέλιξη της αναμέτρησης αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά τον αγώνα

ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ YOUTUBE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X