Γκαρσία: «Θυμώσαμε στο ημίχρονο με την Βόλφσμπουργκ-Προτεραιότητα το πρωτάθλημα»

Γκαρσία: «Θυμώσαμε στο ημίχρονο με την Βόλφσμπουργκ-Προτεραιότητα το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Η συνέντευξη του Λιβάι Γκαρσία για το ξεκίνημα του στην ΑΕΚ και την πρόκριση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ετοιμος για να φτάσει ψηλά με την ΑΕΚ ο Λιβάι Γκαρσία!

Αποφασισμένος να βοηθήσει την ΑΕΚ να κάνει μια μεγάλη πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη δήλωσε στην “Real News” ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο. O 22χρονος μίλησε για τους στόχους του ίδιου και της Ενωσης, την πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ και το μέλλον του γενικότερα.

-Με το 0-1 στο ημίχρονο, πόσο πολύ πίστευες ότι ανατρέπεται η κατάσταση;

«Όλοι μας το πιστεύαμε, όχι μόνο εγώ. Μπήκαμε στα αποδυτήρια όχι απογοητευμένοι, αλλά περισσότερο θυμωμένοι με την εξέλιξη αυτή και πεισμωμένοι να βγούμε στο γήπεδο και να αντιδράσουμε. Και πραγματικά, όλοι έδωσαν το 100% για να κατακτήσει η ομάδα μια μεγάλη πρόκριση επί ενός σπουδαίου αντιπάλου».

-Μπορεί να έχει ανάλογη συνέχεια η πορεία σας στην Ευρώπη;

«Δεν μου αρέσει να λέω λόγια, προτιμώ τις πράξεις και να βαδίζουμε βήμα βήμα σε κάθε στόχο μας ξεχωριστά. Προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα, αλλά εδώ που φτάσαμε εννοείται ότι θα προσπαθήσουμε το ταξίδι αυτό να κρύβει κι άλλες νίκες, κι άλλες επιτυχίες. Δεν θα είναι εύκολο και τίποτα δεν επιτυγχάνεται χωρίς κόπο και σκληρή δουλειά. Αν με ρωτάτε προσωπικά, νιώθω έτοιμος για κάθε αγωνιστική πρόκληση. Αλλά και όλη η ομάδα δείχνει μέχρι τώρα ότι θα κυνηγήσει τα πάντα μέχρι το τέλος».

-Έχεις προσαρμοστεί;

[Τα πάντα είναι άψογα και όλοι με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, δικαιώνοντας την επιλογή μου. Από την πλευρά μου, αυτό που έχω να κάνω είναι να προσφέρω σε ό,τι μου ζητηθεί».

-Που θα αφιέρωνες την πρόκριση;

«Σε όλα τα παιδιά που πάλεψαν με πάθος από την αρχή μέχρι το τέλος και στον κόσμο μας που δυστυχώς δεν μπορούσε να μας παρακολουθήσει από κοντά. Ελπίζω και εύχομαι κάποια στιγμή να αλλάξει αυτό, γιατί γνωρίζω καλά ότι ο κόσμος της ΑΕΚ είναι ένα φανταστικό κοινό που αξίζει να το κάνεις χαρούμενο».

-Πως φαντάζεσαι το μέλλον σου;

«Σε όποια ομάδα είμαι δίνω τα πάντα. Αυτό θα κάνω και στην ΑΕΚ. Είναι ένα ιστορικό κλαμπ μέσα από το οποίο θα εξελιχθώ και θα γίνω καλύτερος. Μόνο με δουλειά θα συμβεί αυτό, με δουλειά και πίστη στον εαυτό μου».

ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ YOUTUBE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X