Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συμφώνησε με Καβάνι για δύο χρόνια!

«Χαλάει» του Καβάνι στη Μπενφίκα λόγω των απαιτήσεων του παίκτη
Photo Credits: INTIME

Πλήρης συμφωνία έχει επέλθει μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έντινσον Καβάνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλήρης συμφωνία έχει επέλθει μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έντινσον Καβάνι για δύο χρόνια σύμφωνα με το «ESPN», με τον Ουρουγουανό στράικερ να αναμένεται άμεσα στην Αγγλία για τα ιατρικά και τις ανακοινώσεις!

Ο κύβος ερρίφθη στην υπόθεση του νέου σταθμού του Έντινσον Καβάνι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως φαίνεται, είναι εκείνη που κατάφερε να «κλείσει» τον Ουρουγουανό σταρ, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας εδώ και τρεις μήνες και σύμφωνα με το «ESPN» τα έχει βρει σε όλα μαζί του για να συνεχίσει την καριέρα του στο «Ολντ Τράφορντ».

Η πλευρά του «Ματαδόρ» είχε ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ τις απαιτήσεις της, που προϋπέθεταν συμβόλαιο μακράς διάρκειας και απολαβές άνω των 10 εκατ. τον χρόνο και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, επήλθε συμφωνία το απόγευμα του Σαββάτου για διετές συμβόλαιο.

Ο Καβάνι αναμένεται, πλέον, να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ την Κυριακή για να περάσει από ιατρικά τεστ κι αν όλα εξελιχθούν ομαλά, θα ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X