Επιβεβαιώνει enwsi.gr ο Νεντελτσεάρου: «Εχω συμφωνήσει με την ΑΕΚ!»

Επιβεβαιώνει enwsi.gr ο Νεντελτσεάρου: «Εχω συμφωνήσει με την ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

Ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου είπε πως μέσα στις επόμενες ώρες είναι πιθανό να υπάρξει οριστική συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Ούφα για τη μεταγραφή του!

Οπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το enwsi.gr, η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό και είναι πλέον μια ανάσα από την απόκτησή του από την Ούφα της Ρωσίας με ένα συνολικό deal που μπορεί να αγγίξει τα 2 εκατ. ευρώ.

Ο Νεντελτσεάρου μίλησε στο gazzetta.gr τονίζοντας πως ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες είναι πιθανό οι δύο ομάδες να φτάσουν σε οριστική συμφωνία: «Περιμένω την Ούφα να μου δώσει το ok. Ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες είναι πιθανό να υπάρξει συμφωνία», ανέφερε αρχικά ο Νεντελτσεάρου, προσθέτοντας: «Θέλω να έρθω, άλλωστε έχω προσωπικά συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Το μόνο που απομένει είναι η Ούφα να αποδεχθεί την πρόταση και είναι αυτό που περιμένω μέσα στις επόμενες ώρες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X