ΑΕΚ: Νεντελτσεάρου 4ετίας -Στα 2 εκατ. ευρώ το συνολικό deal!

ΑΕΚ: Νεντελτσεάρου 4ετίας -Στα 2 εκατ. ευρώ το συνολικό deal!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Νεντελτσεάρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι μια ανάσα από την συμφωνία για τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, η Ενωση είναι πολύ κοντά στο να ενισχύσει την άμυνά της με τον διεθνή Ρουμάνο στόπερ. Η ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι πλέον πολύ κοντά, με τον 24χρονο άσο να συμφωνεί σε 4ετες συμβόλαιο με απολαβές περίπου 400.000 τον χρόνο. Ενώ, το συνολικό deal για τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου ίσως ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ!

H AEK είχε ξεχωρίσει την περίπτωση του Ρουμάνου αμυντικού και τις τελευταίες ώρες πάτησε… γκάζι για να ολοκληρώσει την μεταγραφή που χρειαζόταν για να καλύψει το κενό στην άμυνά της. Πλέον φαίνεται πως η υπόθεση του Ιονούτ Νεντελτσεάρου θα έχει αίσιο τέλος πολύ άμεσα.

Προπονητής Ούφα: «Φεύγει άμεσα ο Νεντελτσεάρου»

Πρώτο θέμα ήταν στα σάιτ που ασχολούνται με την Ούφα η απουσία του Ιονούτ Νεντελτσεάρου από το αρχικό σχήμα της ομάδας στον σημερινό αγώνα με την Ρότορ. Οπως είναι λογικό, το γεγονός πως ο βασικός στόπερ της ομάδας δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στο σημερινό παιχνίδι εκτόξευσε τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την Ρωσία. Μάλιστα, ο προπονητής, Βάντιμ Εβσεεφ αναφέρθηκε στην απουσία του Νεντελτσεάρου.

«Υπάρχουν πολλές συζητήσεις πως ο Ιονούτ μπορεί να μας αφήσει. Ισως φύγει άμεσα από την ομάδα», ανέφερε ο Εβσέεφ στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Ούφα με την Ρότορ όπου η ομάδα του έμεινε στο 0-0. Την ίδια στιγμή το δημοσίευμα του Ufa.kp.ru, ανέφερε ότι υπάρχουν πολλές ομάδες του εξωτερικού που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του διεθνούς Ρουμάνου αμυντικού, μεταξύ των οποίων και η Ρόμα.

ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ YOUTUBE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X