ΑΕΚ: Χωρίς Ενομπακάρε-Αλμπάνη κόντρα στον Ατρόμητο (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Χωρίς Ενομπακάρε-Αλμπάνη κόντρα στον Ατρόμητο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δύο απουσίες της τελευταίας στιγμής θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τον Ατρόμητο.

Η Ενωση αντιμετωπίζει αύριο στο Περιστέρι την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι με στόχο να κάνει το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα πριν την διακοπή λόγω εθνικών ομάδων. Ο Μάσιμο Καρέρα δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Μιχάλη Μπακάκη που είναι σε φάση αποθεραπείας από την θλάση που υπέστην την περασμένη Κυριακή, αλλά ούτε και τους Λάτσι-Γαλανόπουλο.

Εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα έμεινε τόσο ο Χρήστος Αλμπάνης που έχει ίωση, όσο και ο Μπράιτ Ενομπακάρε που δεν ταλαιπωρείται από κάποιον τραυματισμό, αλλά ο Ιταλός τεχνικός επέλεξε να τον αφήσει εκτός. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Νταμιάν Σιμάνσκι ξεκίνησε σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα στον δρόμο για την επιστροφή στο γήπεδο.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (21.45) αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Ολιβέιρα.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X