ΑΕΚ Κ17: Εχασε το τρίποντο στις καθυστερήσεις, 2-2 με τον ΟΦΗ

ΑΕΚ Κ17: Εχασε το τρίποντο στις καθυστερήσεις, 2-2 με τον ΟΦΗ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε η ΑΕΚ Κ17 με την αντίστοιχη του ΟΦΗ σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών της Σούπερ Λίγκα, η οποία διεξήχθη στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Η ομάδα του Ιβάν Νεντέλκοβιτς ήταν καλύτερη και άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό με τον Κυρσανίδη. Πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, ο ΟΦΗ ισοφάρισε με τον Σαλούστρο.

Στο 74′ ο Κυρσανίδης έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Ένωση και οι νεαροί κιτρινόμαυροι κρατούσαν την δεύτερή τους νίκη στο θεσμό αρκετά άνετα.

Όμως, στο 90′ από εκτέλεση φαουλ του ΟΦΗ με τον Χαλκιαδάκη, ο Αντωνόπουλος βρήκε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του διαμορφώνοντας άθελά του το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ Κ17: Θαλασσινός, Αμανάκης, Σαντοριναίος, Κώττης, Σαλούστρος, Αποστολάκης, Κλάδος, Ζαχαριουδάκης, Σωμαράκης, Χατζηπαράσχος, Σημαντηράκης

ΑΕΚ K17 (Ιβάν  Νεντέλκοβιτς): Μαρίνης, Τρέμμας (Κοντάκης) Αντωνόπουλος, Καραστέργιος, Χαλίλι, Καραγιαννίδης (Τσίρης) Γιαματζίδης, Πιτιλάκος, Κυρσανίδης (Λαντίκας) Παπαθανασίου (Δεληγιαννίδης) Κοντός (Φωτόπουλος).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X