Προπονητής Ούφα: «Φεύγει άμεσα ο Νεντελτσεάρου» -Ενδιαφέρον και από Ρόμα

Προπονητής Ούφα: «Φεύγει άμεσα ο Νεντελτσεάρου» -Ενδιαφέρον και από Ρόμα
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ρωσικής ομάδας μίλησε για τον Ρουμάνο αμυντικό που θέλει η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρώτο θέμα είναι στα σάιτ που ασχολούνται με την Ούφα η απουσία του Ιονούτ Νεντελτσεάρου από το αρχικό σχήμα της ομάδας στον σημερινό αγώνα με την Ρότορ.

Οπως είναι λογικό, το γεγονός πως ο βασικός στόπερ της ομάδας δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στο σημερινό παιχνίδι εκτόξευσε τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την Ούφα. Μάλιστα, ο προπονητής, Βάντιμ Εβσεεφ αναφέρθηκε στην απουσια του Νεντελτσεάρου από την 11ααδα κόντρα στην Ρότορ.

«Υπάρχουν πολλές συζητήσεις πως ο Ιονούτ μπορεί να μας αφήσει. Ισως φύγει άμεσα από την ομάδα», ανέφερε ο Εβσέεφ στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Ούφα με την Ρότορ όπου η ομάδα του έμεινε στο 0-0.

Την ίδια στιγμή το δημοσίευμα του Ufa.kp.ru, αναφέρει ότι υπάρχουν πολλές ομάδες του εξωτερικού που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του διεθνούς Ρουμάνου αμυντικού. Μεταξύ των οποίων μάλιστα αναφέρεται πως είναι και η Ρόμα. Ενώ, είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ έχει τον Νεντελτσεάρου πολύ ψηλά στη λίστα της για την ενίσχυση της άμυνάς της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X