Μάνατζερ Τσιγκρίνσκι: «Σε εξαιρετική κατάσταση η ΑΕΚ -Με ρώτησε ο Ιβιτς για την Ζόρια»

Μάνατζερ Τσιγκρίνσκι: «Σε εξαιρετική κατάσταση η ΑΕΚ -Με ρώτησε ο Ιβιτς για την Ζόρια»
Photo Credits: INTIME

Ο Αλεξάντερ Πάνκοφ, ο ατζέντης του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, μίλησε στην Ουκρανία για την κλήρωση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλεξάντερ Πάνκοφ, ο ατζέντης του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, μίλησε στην Ουκρανία για την κλήρωση της ΑΕΚ με τη Ζόρια, ενώ αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που είχε με τον Ίλια Ίβιτς.

Μιλώντας στο Footballua.tv τόνισε πως η κλήρωση της Ζόρια με την ΑΕΚ στον όμιλο του Europa League δεν είναι καθόλου εύκολη για την ουκρανική ομάδα, τονίζοντας πως η Ένωση βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μάλιστα πρόσθεσε ότι ήδη έχει μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, ο οποίος τον ρώτησε για την κατάσταση της Ζόρια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάνκοφ στην Ουκρανία:

Για την κλήρωση της Ζόρια με την ΑΕΚ: «Δεν θα έλεγα ότι η Ζόρια ήταν τυχερή στην κλήρωση. Η ΑΕΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πήρε παίκτες ποιοτικούς. Πήρε τον Σάκχοφ. Ειδικά στην Αθήνα το ματς θα είναι δύσκολο. Μίλησα ήδη με τον Τεχνικό Διευθυντή της ΑΕΚ (σ.σ. τον Ίλια Ίβιτς) ο οποίος με ρώτησε για την κατάσταση της Ζόρια. Ρώτησε αρκετά πράγματα. Του είπα να μην κάνουν το λάθος που έκανε ο Άρης με την Κόλος Κοβαλίβκα όπου την υποτίμησε και γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό. Αλλά είμαι σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα εμφανιστεί σοβαρή. Αν η ΑΕΚ έρθει στην Ουκρανία νομίζοντας πως θα κερδίσει εύκολα, κάνει μεγάλο λάθος».

Για το που πάσχει το ρόστερ της ΑΕΚ: «Νομίζω στη θέση του τερματοφύλακα. Ίσως και στην θέση του δεξιού αμυντικού. Σε όλες τις άλλες γραμμές είναι πολύ καλά στελεχωμένη. Δεν έχει και τραυματισμούς μέχρι στιγμής».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Τσιγκρίνσκι για την κλήρωση με τη Ζόρια: «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Σίγουρα θα θέλει να έρθει στην Ουκρανία να αγωνιστεί ξανά. Μακάρι να διεξαχθούν όλοι οι αγώνες με κόσμο στις κερκίδες και να τον αποθεώσουν οι συμπατριώτες του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X