ΑΕΚ: Επαθαν πλάκα με Σάκχοφ, έτρεξε 12 χλμ κόντρα στην Βόλφσμπουργκ!

ΑΕΚ: Επαθαν πλάκα με Σάκχοφ, έτρεξε 12 χλμ κόντρα στην Βόλφσμπουργκ!
Photo Credits: INTIME

Κατάπιαν χιλιόμετρα ο Γεβγιέν Σάκχοφ και ο Αντρέ Σιμόες.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γεβγιέν Σάκχοφ και ο Αντρέ Σιμόες κατάπιαν χιλιόμετρα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Βόλφσμπουργκ για τα πλέι οφ του Europa League.

Μπορεί τα «φώτα» να πέφτουν πάνω στους επιθετικούς και στα γκολ, όμως για να πάρει μια ομάδα κάποια μεγάλη πρόκριση χρειάζεται να τρέξει μέσα στο γήπεδο και να κερδίσει μπάλες.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ήταν ο «ήρωας» της αναμέτρησης, καθώς σκόραρε το νικητήριο γκολ, όμως υπήρχαν και άλλοι «ήρωες» στο ματς.

Ο Αντρέ Σιμόες μπορεί αναδείχθηκε ως πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Εκτός από το τρομερό γκολ που πέτυχε, είχε συμμετοχή και στο δεύτερο γκολ.

12 χλμ έτρεξε ο Σάκχοφ, 11 χλμ ο Σιμόες

Μάλιστα ο Πορτογάλος μέσος της Ενωσης εκτός από τη συμμετοχή του στα γκολ, έτρεξε και 11 χιλιόμετρα κόντρα στην Βόλφσμπουργκ, ενώ ακόμη περισσότερα έτρεξε ο Γεβγιέν Σάκχοφ, που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 12 χιλιόμετρα.

Ο Ουκρανός αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να δώσει το κάτι παραπάνω στα χαφ και αυτό ακριβώς δείχνει στις πρώτες του εμφανίσεις με τα «κιτρινόμαυρα».

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Ενωσης έτρεξαν, έκλεψαν μπάλες και απέδειξαν πως για να κερδίσει μεγάλους αγώνες πρέπει πρώτα απ’ όλα να το θέλεις.

Η κλήρωση των ομίλων έφερε ως αντίπαλο την αγγλική Λέστερ (εκτός των Μπράγκα και Ζόρια). Οι Αγγλοι φημίζονται για τα τρεξίματα τους, κάτι που σημαίνει πως αν η ΑΕΚ θέλει να έχει τύχη, τότε πρέπει να κάνει παρόμοιες εμφάνιση και στα παιχνίδια των ομίλων.

Οσον αφορά τον Νέναντ Κρίστιτσιτς κινήθηκε κοντά στα 10 χλμ, με πολύ σημαντική προσφορά. Και αυτή ήταν μία από τις καλύτερες εκδοχές σε τριάδες στον άξονα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην ΑΕΚ.

ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ YOUTUBE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X