Ιατρούδης: «Χαρούμενος που ανήκω στη Φόλενταμ, εξαιρετικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μου» (VIDEO)

Ιατρούδης: «Χαρούμενος που ανήκω στη Φόλενταμ, εξαιρετικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μου» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε video από την παρουσίαση του Γιάννη Ιατρούδη από τη Φόλενταμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Γιάννη Ιατρούδη στη Φόλενταμ την Παρασκευή.

Η ολλανδική ομάδα καλωσόρισε τον 21χρονο επιθετικό με ένα video, το οποίο παρουσιάζει την ατμόσφαιρα στα γήπεδα της Ελλάδας, στιγμές από την κατάκτηση του Euro 2004, αλλά και στιγμιότυπα από την παρουσία Ελλήνων στην Ολλανδία, με τον Γιάννη Ιατρούδη να παρουσιάζεται στο τέλος.

Ο 21χρονος Έλληνας επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Φόλενταμ, τόνισε ότι είναι χαρούμενος, ενώ θεωρεί ότι πήγε σε ένα περιβάλλον ιδανικό για την ανάπτυξη του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στη Φόλενταμ. Πιστεύω ότι είναι ένα εξαιρετικό περιβάλλον για την περαιτέρω ανάπτυξη μου, ως παίκτης αλλά και ως άνθρωπος. Θα δώσω το 100% του εαυτού μου, όχι μόνο για να πετύχω γκολ, αλλά κυρίως για να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Δεν μπορώ να περιμένω για να ξεκινήσω με τη Φόλενταμ» ανέφερε ο Γιάννης Ιατρούδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X