Πενιαρόγια: «Η ΑΕΚ έχει πολλούς παίκτες με εμπειρία, θα είναι ένας σπουδαίος τελικός»

Πενιαρόγια: «Η ΑΕΚ έχει πολλούς παίκτες με εμπειρία, θα είναι ένας σπουδαίος τελικός»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο προπονητής της Μπούργος, Ζοάν Πενιαρόγια

Ο προπονητής της Μπούργος, Ζοάν Πενιαρόγια, μίλησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον τελικό του Final 8 του BCL με την ΑΕΚ.

«Πρέπει να θυμηθούμε τους παίκτες που είχαμε πέρσι και είχαν συμβολή στο να φτάσουμε ως εδώ, όπως οι Μπάσας, Φιτιπάλδο, Ντράγκιτς και Κλαρκ. Ο τελικός θα είναι μια φανταστική μέρα για μας, μια μεγάλη πρόκληση απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, με σπουδαίο προπονητή.

Η ΑΕΚ έχει πολλούς παίκτες με εμπειρία στην κορυφαία διοργάνωση, αλλά πιστεύω πως αύριο οι παίκτες και η ομάδα μου θα είναι έτοιμοι και θα κάνουν ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Είμαστε χαρούμενοι για το πώς αντιμετωπίσαμε την ΑΕΚ στα δύο περσινά ματς, αλλά ο τελικός είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και θα προετοιμαστούμε για τον τελικό αναλόγως. Αύριο είναι ένας τελικός και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε σενάριο. Σε έναν τελικό πρέπει να κερδίζεις όπως κι αν παίζεις», τόνισε.

Μιλώντας για την πορεία της Μπούργος από τα περσινά προκριματικά μέχρι τον τελικό είπε: «Ήταν μια μεγάλη διαδρομή, με μια νέα ομάδα που μεγάλωνε κάθε μέρα. Η πανδημία άλλαξε πολλά. Θα θέλαμε να είχαμε μαζί τον κόσμο μας και να ήταν ο τελικός σε γεμάτο γήπεδο, αλλά δεν μπορεί να συμβεί. Σε κάθε περίπτωση όμως θα είναι ένας σπουδαίος τελικός».

Για την πλάκα που του έκαναν πέρσι σε μια νίκη όταν οι παίκτες του δώρισαν έναν φάκελο με τούφα από μαλλιά, σχολίασε: «Είναι ακόμη αρχή της σεζόν, έχουμε πολλά νέα παιδιά. Δεν ξέρω αν έχουν την αυτοπεποίθηση να κάνουν κάτι τέτοιο (γέλια)».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X