Δημητρούλιας: «Το πιο ποιοτικό ημίχρονο στο πρωτάθλημα»

Δημητρούλιας: «Το πιο ποιοτικό ημίχρονο στο πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πιο ενδιαφέρον ημίχρονο, προς το παρόν, στο Πρωτάθλημα ήταν, σύμφωνα με τον προπονητή της ΑΕΚ, Δημήτρη Δημητρούλια, το πρώτο της αναμέτρησης της ομάδας του κόντρα στον Διομήδη Άργους. Αυτό δήλωσε ο τεχνικός της Ένωσης στο greekhandball.com και τόνισε, επιπλέον, τόνισε πως στόχος είναι η ομάδα του να βελτιώνεται συνεχώς.

«Έχω την αίσθηση ότι παίχτηκε το πιο ενδιαφέρον, μέχρι στιγμής, ημίχρονο στο Πρωτάθλημα από άποψη ποιότητας. Ο Διομήδης ήταν αξιόμαχος, παρουσιάστηκε πολύ καλύτερος από τα προηγούμενα παιχνίδια του στη Handball Premier, στα οποία θεωρώ πως δεν είχε αποδώσει στον βαθμό, που θα μπορούσε βάσει των ικανοτήτων της ομάδας. Περιμέναμε πως απόψε θα εμφανιζόταν βελτιωμένος, γιατί είχε κίνητρο.

Εκτιμώ πως εμείς αντιδράσαμε πολύ σωστά, με συγκεκριμένες αλλαγές προσώπων και αλλαγές σχήματος άμυνας. Με πολλή ενέργεια «χτίσαμε» την διαφορά ασφαλείας ήδη από το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο μέρος ήταν και για τις δύο ομάδες διαδικαστικό.

Είμαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Δουλεύουμε πάνω σε στοιχεία, τα οποία σταδιακά «καταθέτουμε’» στον αγωνιστικό χώρο, όπως για παράδειγμα είναι η ανοιχτή άμυνα, που απέναντι στον Διομήδη ήταν το πιο έντονο κομμάτι του παιχνιδιού μας. Έχουμε πολλές δυνατότητες ακόμα. Δεν θα πρέπει να εφησυχάζουμε, επειδή γνωρίζουμε πως είμαστε το φαβορί. Μας ενδιαφέρει να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και ως προς αυτή την κατεύθυνση είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X