Ταϊρίς Ράις: Βγάζει «μάτια» κόντρα στους Ισπανούς (VIDEO)

Ταϊρίς Ράις: Βγάζει «μάτια» κόντρα στους Ισπανούς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ταϊρίς Ράις έχει μια φανταστική προϊστορία απέναντι στους Ισπανούς

Η ΑΕΚ κέρδισε την Σαραγόσα και ετοιμάζεται για τον τελικό του BCL, εκεί που θα αντιμετωπίσει την ισπανική Μπούργος.

Ο Ταϊρίς Ράις πάει για το τρίτο ευρωπαϊκό της καριέρας του. Κι αν κρίνουμε από την εμφάνισή του με την Σαραγόσα, πάει και για… τρίτο τίτλο MVP τελικών. Μόνο που υπάρχουν κι άλλες συμπτώσεις.

Ο Ράις είναι έτοιμος, μετά την Euroleague του 2014 με την Μακάμπι και το Eurocup του 2015 με την Χίμκι, να κατακτήσει και το BCL με την ΑΕΚ.

Ποια είναι η σύμπτωση; Ότι στα δύο προηγούμενα τρόπαια νίκησε ομάδες από την Ισπανία… Κι αν το πάρει την Κυριακή (4/10) με την ΑΕΚ, θα είναι επίσης απέναντι σε ισπανική ομάδα…

Το 2014, πέτυχε 26 πόντους στη νίκη της Μακάμπι επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 98-86 στον τελικό του φάιναλ φορ που είχε γίνει στο Μιλάνο. Φυσικά ήταν ο MVP του φάιναλ φορ!

Το 2015, ως παίκτης της Χίμκι πλέον κατέκτησε το Eurocup απέναντι στην Γκραν Κανάρια. Είχε 13 πόντους στον πρώτο τελικό όπου η Χίμκι νίκησε 91-66 μέσα στην Ισπανία και 16 στον επαναληπτικό όπου οι Ρώσοι επικράτησαν εκ νέου με 83-64.

Το 2020, ως παίκτης της ΑΕΚ πάει να κάνει την… τριλογία του σε ευρωπαϊκά τρόπαια… Και πάλι απέναντι σε ομάδα της Ισπανίας.

Και να φανταστείτε ότι το πέρασμά του από την Ισπανία (και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα) δεν ήταν και ό,τι καλύτερο στην καριέρα του.

Έκανε τα ωραία του και στον αγώνα με την Σαραγόσα

Πηγή: Sportime.gr

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X