Βόλφσμπουργκ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Στέφεν - Είχε παίξει κόντρα στην ΑΕΚ

Βόλφσμπουργκ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Στέφεν - Είχε παίξει κόντρα στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Ρενάτο Στέφεν που είχε παίξει χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Ρενάτο Στέφεν της Βόλφσμπουργκ που είχε παίξει χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ.

Από τεστ κορωνοϊού πέρασαν όλοι οι παίκτες της Βόλφσμπουργκ μία ημέρα μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος βρέθηκε θετικό δείγμα στον Covid 19.

Όπως έκανε γνωστό η Βόλφσμπουργκ, ο παίκτης που βρέθηκε θετικός είναι ο 28χρονος Ελβετός εξτρέμ Ρενάτο Στέφεν, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

«Η Βόλφσμπουργκ δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Ρενάτο Στέφεν για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ. Ο Ελβετός βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό την Παρασκευή και μπήκε σε καραντίνα στο σπίτι του. Ο 28χρονος μέσος είναι αυτή τη στιγμή ασυμπτωματικός και ο σύλλογος βρίσκεται σε στενή επαφή με το ιατρικό επιτελείο για την πορεία του. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν θα βρίσκεται στη διάθεση της Εθνικής του ομάδας για τα παιχνίδια με Κροατία, Ισπανία και Γερμανία που ακολουθούν», ανέφερε η ανακοίνωση της Βόλφσμπουργκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X