Δημητριάδης: «Πίστευα ότι θα το γυρίσουμε - Αποτέλεσμα της δουλειάς όλων η πρόκριση»

Δημητριάδης: «Πίστευα ότι θα το γυρίσουμε - Αποτέλεσμα της δουλειάς όλων η πρόκριση»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Βασίλης Δημητριάδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, μίλησε στην εκπόμπη «After» για τη χθεσινή πρόκριση της Ένωσης και τόνισε ότι ακόμα και όταν η ομάδα ήταν πίσω στο σκορ πίστευε ότι θα προκριθεί.

Τι είπε για τον Πέτρο Μάνταλο, τον Αντρέ Σιμόες αλλά και τον Μάσιμο Καρέρα.

Αναλυτικά όσα είπε στο «After» ο Βασίλης Δημητριάδης:

Για το αν στο ημίχρονο φοβήθηκε ότι θα χαθεί η πρόκριση: «Είπατε πολύ σωστά ότι με χαμένο πέναλτι, με γκολ στο 45΄και απέναντι σε Γερμανούς, που πάντα αυτοί έχουν τον τελευταίο λόγο σαν χώρα και νοοτροπία, ήταν δύσκολα τα πράγματα. Βλέποντας όμως τους παίκτες να έχουν πείσμα, πάθος και αυτοπεποίθηση , πίστεψα ότι μπορούμε να το γυρίσουμε και να προκριθούμε. Η ομάδα ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο και το γκολ που δεχτήκαμε ήταν άδικο. Με την απόδοση λοιπόν που είχαμε πίστευα ότι θα το γυρίσουμε».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

  • Ο/Η ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ λέει:

    ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΤΑ “ΑΦΙΕΡΩΝΩ” ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΎΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΝΤΕ ΒΡΕ,ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΡΉΓΟΡΑ.

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
    ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
    ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
    X