Δημάτος: «Ο Καρέρα έχει επιβληθεί με τον τρόπο του»

Δημάτος: «Ο Καρέρα έχει επιβληθεί με τον τρόπο του»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Ανδρέας Δημάτος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την μεγάλη πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League μίλησε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος.

Αναλυτικά όσα είπε στον OVER FM:

Όλα τώρα αρχίζουν όπως τόνισε «Ήταν μια σημαντική στιγμή για την ΑΕΚ, όμως τα δύσκολα τώρα αρχίζουν”, ενώ για την εικόνα με τον Μάνταλο μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε “Ο Πέτρος είναι ένα ορόσημο για την ΑΕΚ».

«Η ΑΕΚ χρειαζόταν μια τέτοια νίκη που θα έδινε χαρά στην ομάδα και στον κόσμο της. Περάσαμε 2 χρόνια εσωστρέφειας και είναι λογικό καθώς μείναμε εκτός Ευρώπης. Και μια ομάδα σαν την ΑΕΚ δεν πρέπει αν της συμβαίνει κάτι τέτοιο», ήταν λόγια του κ. Δημάτου.

Το γεγονός πως ο περσινός αποκλεισμός δεν την πήγε πίσω σχολίασε λέγοντας «Ο περσινός αποκλεισμός δεν πήγε πίσω την ΑΕΚ. Αν και φέτος αποκλειόταν θα την πήγαινε πίσω. Αυτό που συνέβη πέρσι ήταν μια εξαίρεση όχι ο κανόνας. Η παρουσία στην Ευρώπη είναι πολύ σημαντική».

Για την επικείμενη κλήρωση ανέφερε «Τίποτα δε θα είναι εύκολο. Μια κλήρωση δεν ορίζει την τύχη σου. Αλλά το θέμα είναι πως στο Europa League δεν είναι ισορροπημένες οι ομάδες».

«Οι δύο νίκες της ΑΕΚ δεν βοήθησαν την ίδια στη βαθμολογία της UEFA, αλλά την Ελλάδα. Τώρα αρχίζει η ΑΕΚ να δίνει πόντους στον εαυτό της», ήταν τα λόγια του για τη βαθμολογία της “Ένωσης” στην κατάταξη της UEFA.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ΑΕΚ, τώρα έχει μπει στον σωστό δρόμο αφού προκρίθηκε στους ομίλους, καθώς είχε ξεκινήσει με συζήτηση επειδή η ομάδα δεν κινήθηκε κατά του ΠΑΟΚ με σκοπό να πάρει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League.

Το πως έχει επιβληθεί ο Καρέρα στην ομάδα σχολίασε λέγοντας «Ο Καρέρα έχει επιβληθεί στην ομάδα με τον χαρακτήρα του. Από την πρώτη μέρα που μπήκε στην ομάδα κινείται με τον ίδιο τρόπο. Αυτό που τον διαφοροποιεί είναι η φιλοσοφία του και η ειλικρίνειά του».

Για το μέλλον της Ελλάδας στην κατάταξη της UEFA δήλωσε «Η μόνη θέση που αλλάζει τη μοίρα του ελληνικού ποδοσφαίρου ουσιαστικά είναι η 15η θέση. Απαιτείται να βρεθούν μετά τη φάση των ομίλων ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός έχει δώσει ήδη 2 νίκες μπόνους στην Ελλάδα, αλλά η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ πρέπει να τις πετύχουν στο γήπεδο. Η δουλειά πρέπει να γίνει όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για τις ίδιες τις ομάδες. Από αυτήν την ιστορία κρίνονται και τα χρήματα που θα λάβουν από το Market Pool».

Τέλος, όσον αφορά τις κληρώσεις τον δύο ελληνικών ομάδων δήλωσε «Για την ΑΕΚ μεγάλο ρόλο θα παίξει η ομάδα που θα κληρωθεί από τον 4ο όμιλο. Στον 2ο όμιλο είναι πιο ισορροπημένα τα πράγματα. Για τον ΠΑΟΚ θα παίξει ρόλο η ομάδα από τον 3ο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X