Περνάει την Σαραγόσα και βλέπει... κούπα η ΑΕΚ (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Περνάει την Σαραγόσα και βλέπει... κούπα η ΑΕΚ (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Κόντρα στην ισπανική ομάδα για την πρόκριση στον τελικό του Final 8

Ώρα.. ημιτελικού για την ΑΕΚ!

Η Βασίλισσα, έχοντας την ψυχολογία της σε πολύ καλά επίπεδα, μετά την επικράτηση, αλλά και την εμφάνιση απέναντι στη Νίμπουρκ, ετοιμάζεται για τον ημιτελικό κόντρα στην Σαραγόσα (21:30, ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) με στόχο να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό και να παλέψει για το τρόπαιο.

Οι «κιτρινόμαυροι» με την ψυχολογία σε πολύ καλά επίπεδα θέλουν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, απέναντι στην ισπανική ομάδα που έρχεται με φόρα από τη νίκη-πρόκριση κόντρα στην Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη, σε ένα παιχνίδι θρίλερ.

Το απουσιολόγιο της ΑΕΚ είναι «λευκό» για το μεγάλο παιχνίδι με την Σαραγόσα, ενώ στόχος όλων στην ομάδα είναι να υπάρξει ανάλογη εμφάνιση με αυτή του προημιτελικού και στο παιχνίδι της Παρασκευής, ώστε η ομάδα να τσεκάρει το εισιτήριό της για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Σαραγόσα: Ομάδα με όπλο την αθλητικότητα

Η Σαραγόσα από την πλευρά της αναμένεται να έχει όλα τα όπλα στη σύνθεσή της και είναι αποφασισμένη να βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ και για ακόμα μια φορά να κάνει ζημιά.

Η ομάδα του Ντιέγκο Οκάμπο διακρίνεται για την αθλητικότητά της και μπορεί να τιμωρήσει κάθε αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα. Απέναντι στην Τενερίφη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και πήρε τη νίκη με 87-81, έχοντας για ηγέτη τον Νικολάς Μπρουσίνο, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του είναι οι Τζέισον Τόμπσον, Ντίλαν Ένις.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης, αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά τον αγώνα.

ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ YOUTUBE

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X