ΑΕΚ: Βρίσκει χημεία, δημιουργία και... πολυφωνία

ΑΕΚ: Βρίσκει χημεία, δημιουργία και... πολυφωνία
Photo Credits: INTIME

Οι παίκτες του Παπαθεοδώρου έδειξαν πως μπορούν να κερδίσουν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους

Το παιχνίδι απέναντι στη Νίμπουρκ ήταν «must win» για την ΑΕΚ, υπό την έννοια πως η νίκη απλώς θα διατηρούσε στον επιθυμητό δρόμο την ομάδα, ενώ η ήττα θα έφερνε τεράστια εσωστρέφεια και προβληματισμό. Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου, όμως φρόντισαν να κάνουν τη δουλειά και με το παραπάνω, δείχνοντας ικανοί για μεγάλα πράγματα τη φετινή σεζόν.

Η Βασίλισσα επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως σε πολλές περιπτώσεις πάτησε το γκάζι και η Νίμπουρκ δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό.

Πέραν του up tempo όμως η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει στη νίκη δείχνοντας θαυμαστή πολυφωνία στην επίθεση. Αυτό το μαρτυρούν οι 25 ασίστ που μοίρασαν οι παίκτες της, οι οποίοι όσο κυλούσε το παιχνίδι έδειχναν πως βρίσκονταν όλο και πιο άνετα μεταξύ τους.

Έπειτα από ένα -λογικό- σκούριασμα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, η ΑΕΚ βγάζει συνεργασίες στο παρκέ, όπως έκανε και την περασμένη αγωνιστική περίοδο, προσφέροντας θέαμα. Κάτι που αναμένεται να φανεί ακόμα πιο έντονα προσεχώς, όταν και θα έχει δέσει πλήρως η ομάδα.

Σε ένα τόσο κομβικό παιχνίδι η ΑΕΚ κατάφερε να βρει λύσεις από πολλούς διαφορετικούς παίκτες (Λάνγκφορντ, Ράις, Ματσιούλις, Χρυσικόπουλος, Γκίκας είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ ο Μορέιρα μέτρησε 9). Η μπάλα δεν έμενε στα χέρια ενός για πολύ ώρα, αλλά γύριζε και το σουτ γινόταν με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Κάτι που μπορεί να αποτελέσει παρακαταθήκη για τον ημιτελικό απέναντι στην Σαραγόσα σε λίγες ώρες από τώρα.

ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ YOUTUBE

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X