ΑΕΚ: Φιλική νίκη επί του Ηλυσιακού

Χωρίς προβλήματα η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό για τους «8» του Κυπέλλου!
Photo Credits: INTIME

Νέα καλή εμφάνιση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ανοδική της πορεία επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που επιβλήθηκε εκτός έδρας με 3-0 σετ του Ηλυσιακού.

Σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι, η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη έδειξε εκ νέου το καλό της πρόσωπο και έφτασε στη νίκη, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές του. Η ομάδα θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα όπου θα συμμετάσχει σε ένα δυνατό τουρνουά το οποίο θα αποτελεί την πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Η «Ένωση» ξεκινάει το Σάββατο τις υποχρεώσεις της απέναντι στις Αμαζόνες. Το τουρνουά διοργανώνει ο τοπικός Απόλλωνας και συμμετέχουν ακόμα Αμαζόνες και Μαρκόπουλο. Ο προπονητής, Κώστας Αρσενιάδης θα έχει την ευκαιρία να δει την αγωνιστική ετοιμότητα των αθλητριών του ενώ το ντεμπούτο της θα πραγματοποιήσει και η Κατερίνα Ζίντκοβα η οποία ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς. Η Αζέρα αθλήτρια έχει ανεβάσει σημαντικά ρυθμούς και μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμη για να βοηθήσει την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Σάββατο 03/10/2020, 17:00 ΑΕΚ – Αμαζόνες, 19:00 Απόλλων Καλαμάτας – ΑΟ Μαρκόπουλου, Κυριακή 04/10/2020, 15:00 Μικρός Τελικός, 17:00 Μεγάλος Τελικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X