«Καθαρίζει» τη Νίμπουρκ και πάει ημιτελικά η ΑΕΚ (18:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

«Καθαρίζει» τη Νίμπουρκ και πάει ημιτελικά η ΑΕΚ (18:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Να κάνει το πρώτο βήμα προς τον τίτλο θέλει η ΑΕΚ απέναντι στους Τσέχους για το Final 8

Η ΑΕΚ μπαίνει στο Final 8 του BCL σήμερα!

Η Βασίλισσα αντιμετωπίζει τη Νίμπουρκ (18:30, ΕΡΤ3/ LIVE σχολιασμός από το enwsi.gr) και θέλει να φτάσει στην πρώτη από τις 3 νίκες που χρειάζεται για να κατακτήσει το BCL για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου προετοιμάστηκε σε εντατικούς ρυθμούς τις τελευταίες μέρες. Το προπονητικό σταφ εστίασε στην πνευματική προετοιμασία των παικτών, ώστε να παρουσιαστούν όπως πρέπει στο κλειστό του ΟΑΚΑ και να έχουν την απαιτούμενη προσέγγιση στην αναμέτρηση.

Το ευχάριστο για τον Ηλία Παπαθεοδώρου είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Μάρκους Σλότερ, που προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς και υπολογίζεται γiα τη… μάχη με την τσεχική ομάδα.

Εντελώς διαφορετική ομάδα η Νίμπουρκ

Στην αντίπερα όχθη, η Νίμπουρκ ταξίδεψε στην χώρα μας χωρίς προβλήματα. Η ομάδα του Ορέν Αμιέλ είναι αποφασισμένη να κάνει τη ζημιά σε όποιον την υποτιμήσει και για το λόγο αυτό άπαντες στην πρωταθλήτρια Τσεχίασς προετοιμάστηκαν σε όλα τα επίπεδα για τα μεγάλα παιχνίδια του BCL.

Το φετινό καλοκαίρι άλλαξαν πολλά στην τσεχική ομάδα. Σημαντικοί παίκτες όπως ο Χάνικνς, ο Ντίξον, ο Μπόχατσικ, αποχώρησαν από την ομάδα, όμως στη θέση τους αποκτήθηκαν παίκτες που γνωρίζουν τα ευρωπαϊΚά παρκέ και μπορούν να προσφέρουν.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Λούκα Ρούπνικ. Έπειτα από μια πολύ καλή σεζόν στο Βέλγιο, για λογαριασμό της Αντβέρπ, ο Σλοβένος γκαρντ πήρε μεταγραφή για να ενισχύσει την πρωταθλήτρια Τσεχίας. Και στο φετινό Final 8 αναμένεται να είναι αυτός που θα οδηγήσει επιθετικά την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Τενερίφη αντιμετωπίζει την Σαραγόσα (21:30) με τον νικητή του ζευγαριού αυτού να αντιμετωπίζει στα ημιτελικά την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι της ΑΕΚ με τη Νίμπουρκ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γάλλοι Έντι Βιατόρ και Γιοά Ροσό μαζί με τον Λετονό Μάρτινς Κοζλόφσκις.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης, αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά τον αγώνα.

ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ YOUTUBE

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X