ΛεΜπρόν Τζέιμς: Νίκη σε πρεμιέρα τελικών 9 χρόνια μετά

Λέικερς: Χωρίς τον Λεμπρόν κόντρα στους Ρόκετς
Photo Credits: INTIME

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψαν το Game 1 των τελικών του ΝΒΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Λος Άντζελες Λέικερς έκαναν… πλάκα απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ, έφτασαν πολύ άνετα στο 1-0 και ταυτόχρονα πέτυχαν μια νίκη με ιστορική σημασία, όσον αφορά τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψαν το Game 1 των τελικών του ΝΒΑ, με αντίπαλο τους Χιτ, οι Λέικερς. Η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ, δεν συνάντησε καμία δυσκολία και στο τέλος του αγώνα έκανε το 1-0 με εμφατικό τρόπο, δείχνοντας τις διαθέσεις της με το καλημέρα.

Το τελικό 116-98 είχε ιδιαίτερη αξία για τον Λεμπρόν Τζέιμς. Στην βραδιά που συμπλήρωσε 50 αγώνες σε τελικούς ΝΒΑ, ο «Βασιλιάς» κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά Game 1 τελικών έπειτα από 9 ολόκληρα χρόνια.

Η τελευταία νίκη του στην εκκίνηση σειράς τελικών ήταν το 2011, στη σειρά των Μαϊάμι Χιτ με τους Ντάλας Μάβερικς. Βέβαι, τότε η ομάδα της South Beach είχε χάσει τον τίτλο, καθώς ηττήθηκε με 4-2 στη σειρά από τους «Μαβς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X