Ρολάντ Γκαρός: Πέρασε άνετα η Σάκκαρη

Ρολάντ Γκαρός: Πέρασε άνετα η Σάκκαρη

Χωρίς να εντυπωσιάσει, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 7-6(0), 6-2 της 19χρονης Ρωσίδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε άνετα με 2-0 σετ το εμπόδιο της Καμίλα Ρακίμοβα και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Roland Garros.

Χωρίς να εντυπωσιάσει, η Μαρία επικράτησε με 7-6(0), 6-2 της 19χρονης Ρωσίδας (No.182) και προκρίνεται στις «32» της διοργάνωσης για δεύτερη φορά στην καριέρα της. Το θέμα τώρα είναι να κάνει το βήμα παραπάνω και να πάει πιο μακριά!

Η αντίπαλός της θα προκύψει από το ματς Τρεβίζαν-Γκοφ, με τη νεαρή Αμερικανίδα να είναι, φυσικά, το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.

Θεωρητικά, πάντως, η Σάκκαρη έχει το δικαίωμα να κάνει ακόμα μεγαλύτερα όνειρα, καθώς πέρα από τις σημαντικές απουσίες που έτσι κι αλλιώς είχε το γαλλικό σλαμ (Μπάρτι, Οσάκα, σήμερα «έφυγαν» και οι Σερένα Γουίλιαμς, Βικτόρια Αζαρένκα!

Ο δρόμος, βέβαια, είναι πολύ μακρύς, ειδικά σε ό,τι αφορά το ταμπλό των γυναικών, όπου πάντα υπάρχουν εκπλήξεις.

Και σήμερα, πάντως, η Μαρία δυσκολεύτηκε περισσότερο από το αναμενόμενο και χρειάστηκε 1 ώρα και 46 λεπτά για να κλείσει τον αγώνα. Θα μπορούσε, ας πούμε, να καθαρίσει το πρώτο σετ όταν σέρβιρε στο 5-3 για το 1-0, όμως η νεαρή Ρωσίδα σημείωσε το μπρέικ και οι διαφορές τελικά λύθηκαν στο τάι μπρέικ.

Εκεί μίλησε η ποιότητα της Ελληνίδας τενίστριας, που έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ χωρίς να χάσει πόντο.

Ταλαιπώρησε τον εαυτό της, όμως, και στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη, παρότι προηγήθηκε 5-1 με δύο μπρέικ! Η Ρακίμοβα, βλέπετε, κατάφερε να πάρει δύο γκέιμ στη σειρά και να σώσει συνολικά πέντε ματς πόιντ της Μαρίας, ωστόσο… λύγισε στο έκτο και η 25χρονη Σπαρτιάτισσα έφτασε στην πρόκριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X