Χρούμπαν: «Αυτή η ΑΕΚ είναι πολύ καλύτερη από εκείνη του 2018»

Χρούμπαν: «Αυτή η ΑΕΚ είναι πολύ καλύτερη από εκείνη του 2018»
Photo Credits: INTIME

Ο αρχηγός των Τσέχων «έβγαλε το καπέλο» στην ΑΕΚ

Ο αρχηγός της Νίμπουρκ, Βόιτσεχ Χρούμπαν, μίλησε για τους στόχους της ομάδας του στο Final Eight και τον προημιτελικό με την ΑΕΚ (1/10, 18:30).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός της τσεχικής ομάδας, ενόψει της τελικής φάσης του BCL στην Αθήνα:

Για την Νίμπουρκ και τις σκέψεις των Τσέχων στο Final Eight: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Μια τσεχική ομάδα διεκδικεί μια τέτοια διοργάνωση ύστερα από χρόνια. Θέλουμε να παίξουμε καλά, να δώσουμε στους εαυτούς μας την ευκαιρία, για να δείξουμε πως ανήκουμε εδώ. Ευχόμαστε να μην είναι αυτή η τελευταία φορά, που αγωνιζόμαστε σε τέτοιο τουρνουά».

Για το νικηφόρο σερί της ομάδας του: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Δεν είχαμε πετύχει άλλο τέτοιο σερί στο παρελθόν. Σέβομαι την τσεχική λίγκα, αλλά είχαμε πιο εύκολο έργο, σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Για εμάς έχουν σημασία οι νίκες στο BCL. Έχουμε ένα καλό σερί, είμαστε συνεπείς».

Για τις «μάχες» με την ΑΕΚ: «Έχουμε παίξει πολλές φορές με την ΑΕΚ. Πολλά ματς δεν τελείωσαν καλά για εμάς. Έχω αντιμετωπίσει καλούς παίκτες όλα αυτά τα χρόνια. Θυμόμαστε τη σειρά με την ΑΕΚ πριν από δύο χρόνια. Ήταν μια σκληρή ήττα. Μετά η ΑΕΚ πήρε το τρόπαιο. Ήταν το πιο δύσκολο “ματσάρισμα”. Η τωρινή ομάδα τους είναι καλύτερη και θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουν στο παρκέ».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X