Μέσι: «Παίρνω την ευθύνη για τα λάθη μου, να είμαστε ενωμένοι»

Με Μέσι και Ιμπραϊμοβιτς οι υποψηφιότητες για το γκολ της χρονιάς! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την οριστική παραμονή του στην Μπαρτσελόνα, o Λιονέλ Μέσι, μιλώντας στην καταλανική «Sport», τόνισε ότι πλέον όλα αυτά πρέπει να περάσουν στο παρελθόν και επειδή έχουν αρχίσει οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, είναι ώρα για ενότητα και να «θαφτούν» οι διαφωνίες που υπάρχουν.

«Έπειτα από πολλές διαφωνίες, θα ήθελα να βάλω τέλος σε όλα. Θέλουμε να είμαστε ενωμένοι και να ελπίζουμε ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Παίρνω την ευθύνη για τα λάθη μου, και αν υπήρχαν, τα έκανα μόνο για να κάνω την Μπαρτσελόνα καλύτερη και πιο δυνατή. Πάθος ενθουσιασμός και κίνητρο είναι οι μόνοι δρόμοι για να πετύχουμε τους στόχους μας, πάντα ενωμένοι και κατευθυνόμενοι στην ίδια πορεία.

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους οπαδούς μας, που μας ακολουθούν. Αν κάποιος σε οποιαδήποτε στιγμή, ενοχλήθηκε από κάτι που είπα ή έκανα, να μην έχει καμία αμφιβολία πως ό,τι έκανα, ήταν για το καλό της ομάδας, όπως το είχα στο μυαλό μου»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X