Μεχμέντι: «Εμπειρη και δυνατή ομάδα η ΑΕΚ, 50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης»

Μεχμέντι: «Εμπειρη και δυνατή ομάδα η ΑΕΚ, 50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης»
Photo Credits: INTIME

Ο Αντμίρ Μεχμέντι μίλησε για το ΑΕΚ-Bόλφσμπουργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντμίρ Μεχμέντι της Βόλφσμπουργκ μίλησε για το αυριανό (21:45) μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ του Europa League

Ο 29χρονος διεθνής με την εθνική ομάδα της Ελβετίας, που πέρυσι αγωνίστηκε σε 26 ματς με τους «Λύκους», έχοντας 3 γκολ και 5 ασίστ, αρχικά αναφέρθηκε στην ΑΕΚ, το… διάβασμα που έχουν κάνει στο σύνολο του Μάσιμο Καρέρα και το αν υπάρχει φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

Αναλυτικά όσα είπε στην «ΩΡΑ»

«Η ΑΕΚ είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα, με πολύ ποιοτικούς παίκτες που αγωνίζονται στις εθνικές τους ομάδες. Είναι ένα νοκ-άουτ παιχνίδι, οπότε όλα μπορούν να συμβούν. Από την πλευρά μας, ο στόχος είναι να πάρουμε τη νίκη και να προκριθούμε στην φάση των ομίλων του Europa League».

Έπειτα, ο έμπειρος άσος της Βόλφσμπουργκ, στάθηκε στο ρόστερ της «Ένωσης», τονίζοντας πως διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες, κάνοντας ειδική αναφορά στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι:

«Ξέρουμε πως η ΑΕΚ έχει μερικούς πολύ ποιοτικούς παίκτες που χρειάζονται προσοχή. Διαθέτει καλούς παίκτες όπως είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Γνωρίζω πως κάποτε αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα, όμως είχε μεγάλες ατυχίες με κάποιους τραυματισμούς. Παρόλα αυτά είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης και ταλαντούχος αμυντικός».

Όσον αφορά στον κόσμο της ΑΕΚ που θα απουσιάζει από το ΟΑΚΑ, ο Αντμίρ Μεχμέντι, παραδέχθηκε πως είναι από τους πιο παθιασμένους λαούς στην Ευρώπη:

«Είναι πολύ γνωστό, πως ο κόσμος της ΑΕΚ είναι πολύ παθιασμένος με την ομάδα του και την υποστηρίζει πολύ θερμά. Ωστόσο, δεν πιστεύω πως έχουμε κάποιο… πλεονέκτημα, λόγω της απουσίας τους».

Για την  πρώτη… σκέψη που έκανε όταν η κληρωτίδα έδειξε το όνομα της ΑΕΚ:

«Από την πρώτη στιγμή, ήξερα πως η ΑΕΚ έχει μία πολύ δυνατή ομάδα, με έμπειρους διεθνής παίκτες. Εγώ από την πλευρά μου, ήθελα να αγωνιστούμε κόντρα στην Σεντ Γκάλεν, καθώς είναι και μία ομάδα από την πατρίδα μου».

Τέλος, ο 29χρονος άσος, μίλησε για τους στόχους που έχουν στην Βόλφσμπουργκ, για την σεζόν 2020-21, τονίζοντας:

«Ο στόχος ο δικός μου, όπως και όλων στην ομάδα, είναι αρχικά να μπούμε στους ομίλους του Europa League. Έπειτα, προσωπικά θέλω να έχω μία καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και όλα να πάνε καλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X