Κάτας: «Περιμένουμε πολλά από τον Παππά στο Final 8»

Κάτας: «Περιμένουμε πολλά από τον Παππά στο Final 8»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Παππάς αποκτήθηκε για το Final 8 του BCL από την Χάποελ Ιερουσαλήμ και παρά τις λίγες προπονήσεις που έχει με την ομάδα του Ισραήλ, ο Όντεντ Κάτας περιμένει πολλά από αυτόν.

«Ξέρουμε ότι ο Νίκος είναι παίκτης υψηλού επιπέδου, με πολλή εμπειρία. Κάποιες συνθήκες μας οδήγησαν να πάρουμε τον Παππά, λόγω ενός τραυματισμού. Η διοίκηση έκανε μεγάλη προσπάθεια αυτό το καλοκαίρι με όλες τις δυσκολίες του κορωνοϊού. Αντιδράσαμε γρήγορα μετά τον τραυματισμό αυτό και ήταν σημαντικό που αποκτήσαμε τον Παππά. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε μαζί μας. Δεν ξέρω πώς θα μας βοηθήσει με τόσες λίγες προπονήσεις, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το μέγιστο από εκείνον. Είμαστε περήφανοι που είναι μαζί μας», τόνισε.

Όσο για την ολοκλήρωση της σεζόν σε ένα Final 8 χωρίς κόσμο. «Για μένα είναι πάντα χαρά να επιστρέφω στην Αθήνα. Θέλω να συγχαρώ το BCL που μας έδωσε την ευκαιρία να τελειώσουμε στο γήπεδο την περασμένη σεζόν. Είχαμε μια πολύ καλή πορεία πέρσι και θα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε έναν τίτλο, έστω και με διαφορετικό ρόστερ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X