Ακινφένουα: Ετοιμάζεται για καριέρα στο WWE

Ακινφένουα: Ετοιμάζεται για καριέρα στο WWE

Ο Αντεμπάγιο Ακινφένουα βρίσκεται προς τη δύση της καριέρας του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντεμπάγιο Ακινφένουα βρίσκεται προς τη δύση της καριέρας του.

Ο 38χρονος στράικερ, ο οποίος είναι στη Championship με τη Γουίκομπ, δεν έχει κάνει σαφές το πότε θα βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του διαδρομή. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι έχει ήδη αρχίσει να το σκέφτεται και μάλιστα φαίνεται ότι ξέρει τι θέλει να κάνει. Όπως είπε ο ίδιος έχει συζητήσει με τους ανθρώπους του WWE κι οι επαφές των δύο πλευρών είναι σε εξέλιξη.

«Κάθισα με τους ιθύνοντες του WWE πριν από έναν χρόνο και συζητήσαμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι», αποκαλύπτει ο Άγγλος και τονίζει: «Ήθελαν να μάθουν αν επρόκειτο να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο και τους είπα ότι θα συνέχιζα αλλά κι ότι θα τους ενημερώσω πότε θα κρεμάσω τα παπούτσια μου ώστε να δούμε αν ακόμη θα ήταν πρόθυμοι να κάνουμε κάτι. Εγώ και τα παιδιά μου είμαστε τεράστιοι οπαδοί της πάλης, πήγαμε σε μια εκδήλωση εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο και συναντήσαμε μερικούς από τους παλαιστές».

Όσο για το ποιους άλλους παίκτες θα δει πάνω στο ρινγκ, ο Ακινφένουα είπε: «Από τότε που ο Λουκακού πήγε στην Ίντερ φαίνεται πολύ δυνατός, κινείται πολύ δυνατά. Ο Φαν Ντάικ επίσης είναι ένα άλλο μεγάλο αγόρι. Πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνουμε ένα Royal Rumpble, μ’ αυτά τα παιδιά και μερικά άλλα. Ο τελευταίος μένει όρθιος, πάμε!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X