Τρελάθηκε ο καιρός: Ο Οκτώβριος θα μπει με καύσωνα

Τρελάθηκε ο καιρός: Ο Οκτώβριος θα μπει με καύσωνα

Τα περίεργα τερτίπια του καιρού τα έχουμε πια συνηθίσει τα τελευταία χρόνια με απρόβλεπτες αλλαγές του και κάτι ανάλογο θα συμβεί και τον Οκτώβριο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα περίεργα τερτίπια του καιρού τα έχουμε πια συνηθίσει τα τελευταία χρόνια με απρόβλεπτες αλλαγές του και κάτι ανάλογο θα συμβεί και τον Οκτώβριο.

Είδαμε καταιγίδες κατακαλόκαιρο με απρόβλεπτες συνέπειες, είδαμε τον Ιανό πριν λίγες μέρες να δημιουργεί κι αυτός με τη σειρά του μεγάλης έκτασης καταστροφές και τώρα, όπως μας πληροφορεί ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, ο Οκτώβριος μας έρχεται με… καύσωνα!

Ο κ. Καλλιάνος είπε ότι όλα τα προγνωστικά μοντέλα δείχνουν ότι από το Σάββατο και ιδιαίτερα από την Κυριακή αναμένονται ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες για το μήνα Οκτώβριο. «Σάββατο και ειδικά το τριήμερο Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη ο υδραργυρος θα ξεπεράσει 35 βαθμούς Κελσίου», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Μπορώ να πω ότι θα έχουμε συνθήκες καύσωνα. Μιλάμε για τιμές ρεκόρ για Οκτώβρη μήνα, τιμές που προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση γιατί χρόνια είχα να δω τέτοιες θερμοκρασίες. Όλα τα προγνωστικά στοιχεία δείχνουν κάτι τέτοιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X