Κρίστιτσιτς: Ο παράγοντας «Χ» της ΑΕΚ

Κρίστιτσιτς: Ο παράγοντας «Χ» της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς έχει δείξει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά για την ΑΕΚ, όταν βρίκεται με χαφ που... ταιριάζει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οποιος έψαχνε τον MVP της ΑΕΚ στο ματς με την Βόλφσμπουργκ έπρεπε να προσπαθήσει πολύ. Ο Καρίμ έβαλε το γκολ της νίκης, αλλά η τριάδα του κέντρου ήταν συγκλονιστική. Οι Αντρέ Σιμόες, Γεβγέν Σάκχοφ και Νέναντ Κρίστιτσιτς έκανε τρομερή εμφάνιση. Ο τελευταίος μάλιστα, με δεύτερο σερί πολύ καλό παιχνίδι φαίνεται μπαίνει για τα καλά στα βαριά χαρτιά της Ενωσης.

Δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ

Ο Σέρβος χαφ από την πρώτη του ημέρα στην ΑΕΚ έχει γίνει αντικείμενο… διχασμού. Τους πρώτους μήνες παρουσίας του στην Ενωση έκανε τους πάντες να… απορούν αν πρόκειται για τον ίδιο Κρίστιτσιτς που έπαιζε  με τον Ερυθρό Αστέρα στο Champions League. Μετά τους πρώτους μήνες παρουσίας του στα κιτρινόμαυρα έδειξε ανά παιχνίδια κάποιες από τις αρετές του. Ωστόσο το… περίεργο με τον Κρίστιτσιτς, είναι πως δεν έχει σταθερά κακή ή σταθερά καλή απόδοση. Ούτε καν σταθερά μέτρια απόδοση!

Ο Σέρβος χαφ δεν ήταν καλός στον τελικό με τον Ολυμπιακό, με τον Παναιτωλικό απουσίασε λόγω πόνων στο γόνατο, ενώ με την Σεντ Γκάλεν έδειξε νευρικότητα με αρκετά φάουλ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Με τη Λαμία και ειδικά με την Βόλφσμπουργκ όμως ήταν εκ των διακριθέντων του Δικεφάλου και στα δύο ματς. Οχι μόνο για το γκολ του στο πρώτο, αλλά για την ιδιαίτερα ενεργητική και ψυχωμένη παρουσία του στο κέντρο. Δείχνοντας ένα πρόσωπο που είχε καιρό να δείξει στο χορτάτι. Ενώ, το ξέσπασμά του στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση επί των Γερμανών ήταν… απίστευτο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αυτή η νύχτα μένει! #aekwob #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #UEL

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις

Οι παρτενέρ του Κρίστιτσιτς

Από την ημέρα που φόρεσε τα κιτρινόμαυρα, ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, έχει γίνει σχεδόν μόνιμος στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ. Σε συνολικά 60 συμμετοχές μέχρι σήμερα, οι 48 είναι από το αρχικό σχήμα. Και αυτό όχι γιατί ενθουσίαζε πάντα με την εικόνα του, αλλά γιατί η ΑΕΚ δεν είχε άλλες λύσεις σε αυτή τη θέση. Τον περασμένο Γενάρη, με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο και τον Ντάμιαν Σιμάνσκι ως άρτι αφιχθέντα από την Ρωσία ο Κρίστιτσιτς έδειξε πολύ καλύτερος.

Με τον Πολωνό χαφ να παίζει box-to-box και να δίνει τα απαραίτητα τρεξίματα που χρειαζόταν ο άξονας της Ενωσης, ο έμπειρος Σέρβος είχε την δυνατότητα να παίρνει τον χώρο του στο κέντρο και να βοηθά στην ανάπτυξη μαζί με τον Μάνταλο. Ενώ, γνωρίζοντας πως υπάρχει κάλυψη στα μαρκαρίσματα, έπαιζε με μεγαλύτερη ελευθερία. Κάτι ανάλογο φαίνεται πως έγινε με τον Γεβγιέν Σάκχοφ. Στα λεπτά που αγωνίστηκαν μαζί με τη Λαμία και ακόμα περισσότερο στο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Europa League, έδειξαν πως ταιριάζουν μέσα στο γήπεδο. Ο Ουκρανός δίνει στον άξονα την ηρεμία, την ψυχραιμία και την οργάνωση που χρειάζεται ο Κρίσιτστις για να αποκτήσει ελευθερία. Ετσι βρήκε και το γκολ μετά από ωραία κίνηση και πάσα του Μαχαίρα στο ματς με τη Λαμία.

Η ΑΕΚ χρειάζεται τον Κρίστισιτς. Αλλά κυρίως χρειάζεται τον Σέρβο γεμάτο αυτοπεποίθηση, καθώς έχει δείξει πως για εκείνον αυτό είναι το Α και το Ω για την απόδοσή του.

ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ YOUTUBE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X