Μπαρτσελόνα: Άργησε ένα τέταρτο στην προπόνηση ο Ντεμπελέ

Μπαρτσελόνα: Άργησε ένα τέταρτο στην προπόνηση ο Ντεμπελέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι κι αν άλλαξε προπονητής στην Μπαρτσελόνα και ο Ρόναλντ Κούμαν διαδέχθηκε τον Κίκε Σετιέν; Τι κι αν πήρε χρόνο από τον Ολλανδό τεχνικό – πέρασε στο 70′ στη θέση του Άνσου Φάτι – στην εντός έδρας νίκη (4-0) επί της Βιγιαρεάλ;

Ο 23χρονος Γάλλος παραμένει αδιόρθωτος και υπέπεσε σε νέο ολίσθημα. Το πρωί της Δευτέρας (28/9) άργησε κατά ένα τέταρτο στην προπόνηση των μπλαουγκράνα. Μάλιστα η αργοπορημένη άφιξή του καταγράφηκε από την κάμερα του δικτύου ισπανικής τηλεόρασης Cuatro.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αργεί, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά media. Είναι η πρώτη, ωστόσο, που συμβαίνει επί εποχής Κούμαν και ως γνωστόν ο Ολλανδός είναι άτεγκτος σε θέματα πειθαρχίας. Η Μπάρτσα απέκτησε τον Ουσμάν Ντεμπελέ το 2017 από την Ντόρτμουντ αντί 138.000.000 ευρώ.

Ουδέποτε δικαιολόγησε στον αγωνιστικό χώρο το ποσό που δαπανήθηκε καθώς το περισσότερο καιρό ήταν τραυματίας, ενώ εμφάνισε και προβλήματα συμπεριφοράς. Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2022 και στη Βαρκελώνη θεωρούν ότι η τρέχουσα σεζόν είναι και η τελευταία του ευκαιρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X