Απίστευτος Μαρκ Κούμπαν: Πήρε από ένα βενζινάδικο τον άστεγο πρώην παίκτη των Μάβερικς, Ντελόντε Ουέστ

Απίστευτος Μαρκ Κούμπαν: Πήρε από ένα βενζινάδικο τον άστεγο πρώην παίκτη των Μάβερικς, Ντελόντε Ουέστ
Photo Credits: INTIME

Ο Ντελόντε Ουέστ αγωνίστηκε στο Ντάλας το 2012

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαρκ Κούμπαν είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, που δεν… μασάει τα λόγια του. Αλλά όταν πρέπει δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο του. Όπως έκανε στην περίπτωση του πρώην παίκτη των Μάβερικς, Ντελόντε Ουέστ.

Ο Ντελόντε Ουέστ αγωνίστηκε στο Ντάλας το 2012 αλλά έκτοτε και μετά την απόσυρση του, πήρε τον… κατήφορο λόγω της εξάρτησης τους από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Έτσι βρέθηκε στην φυλακή και κατέληξε άστεγος, ενώ ένα βίντεο το 2017 να τον δείχνει σε άθλια κατάσταση, να συγκλονίζει την κοινότητα του ΝΒΑ.

Η οικογένεια του προσπάθησε να τον βοηθήσει αλλά δεν ήταν εύκολη… αποστολή. Και έτσι ανέλαβε δράση ο Μαρκ Κούμπαν μιας και ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς πήγε σε ένα βενζινάδικο στο Τέξας όπου είχαν δει για τελευταία φορά τον Ουέστ, τον πήρε ώστε να του προσφέρει βοήθεια για να πάει σε ίδρυμα αποτοξίνωσης και να επιστρέψει στην οικογένεια του.

Η ιστορία του Ντελόντε Ουέστ έχει συγκλονίσει τα τελευταία χρόνια το ΝΒΑ και τις Η.Π.Α. για το πως ένας αθλητής τέτοιου επιπέδου μπορεί να βρεθεί στον δρόμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X