Ζήσης: «Η σεζόν δεν τελειώνει στις 4 Οκτωβρίου - Να χαρίσουμε μεγάλες στιγμές στον κόσμο» (VIDEO)

Ζήσης: «Η σεζόν δεν τελειώνει στις 4 Οκτωβρίου - Να χαρίσουμε μεγάλες στιγμές στον κόσμο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο αρχηγός της ΑΕΚ μίλησε για το Final 8 και όχι μόνο

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για το μεγάλο ραντεβού του Final 8 του BCL, αναφέρθηκε στην απουσία του κόσμου και ξεκαθάρισε πως η σεζόν δεν θα τελειώσει στις 4 Οκτωβρίου για την ΑΕΚ.

Όσα είπε στην κάμερα του AEK BC TV ο αρχηγός της Ένωσης:

Για την προετοιμασία ενόψει Final 8: «Η προετοιμασία για ένα μεγάλο τουρνουά είναι διαφορετική. Καταλαβαίνεις από τις προηγούμενες μέρες ότι έχεις φτάσει ένα βήμα από έναν μεγάλο στόχο. Έχει προκριθεί η ομάδα σου για να αγωνιστεί στο τουρνουά, ή στον τελικό. Είναι σίγουρα η συγκέντρωση μεγαλύτερη, η θέληση και η ανυπομονησία μεγαλώνει. Από την πλευρά μου βλέπω ότι το πιο σημαντικό είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις κάτι διαφορετικό σε σχέση με την σεζόν. Να είσαι ο εαυτός σου, να ακούς τον προπονητή και να προσπαθείς να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου».

Για την μεγαλύτερη στιγμή του σε τελικούς: «Το έχουμε πει όλοι, η κατάκτηση του Eurobasket με την Εθνική δεν μπορεί να μπει σε σύγκριση με κανέναν άλλο τίτλο. Είναι μια στιγμή ανεξίτηλη, μένει στο μυαλό και στην καρδιά και η περηφάνεια και η τιμή που νιώθεις δεν έχει λόγια να την περιγράψεις».

Για την στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ: «Θυμάμαι από τον τελικό του Eurobasket, ξέραμε ότι 3 ώρες πριν από τον τελικό υπάρχει το meeting της ομάδας, μετά την ξεκούραση. Εμείς ήμασταν προς το ασανσέρ και υπήρχαν παράθυρα και έβλεπες προς τα έξω σε μια μεγάλη πλατεία. Στρίβοντας από το διάδρομο καταλάβαμε πόσοι Έλληνες είχαν μαζευτεί. Το τουρνουά ήταν στο Βελιγράδι και μετά τον τελικό κάθε παιχνίδι ήταν όλο και περισσότερο. Είχε πολύ κόσμο στον περιβάλλοντα χώρο. Δεν θυμάμαι με ποια άλλα παιδιά ήμασταν, αλλά όταν είδαμε αυτή την εικόνα είπαμε ότι δεν πρόκειται να χάσουμε. Νιώσαμε τέτοια υποστήριξη που ήμασταν σίγουροι ότι θα κερδίσουμε».

Για το Final 8: «Είναι μια ειδική συνθήκη να παίξουμε ένα τέτοιο τουρνουά τόσο νωρίς. Παίξαμε 2 παιχνίδια που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Ήταν διαφορετική κατάσταση από τα φιλικά. Παίξαμε με ποιοτικές ομάδες, ήταν επίσημα παιχνίδια. Είδαμε λάιη που μπορούν να μας βοηθήσουν και πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας για την εποχή και φυσικά η δικαιολογία της εποχής δεν είναι για την ΑΕΚ, αλλά για όλες τις ομάδες. Πιστεύω στην ομάδα, πρέπει να πάμε βήμα βήμα. Η πρώτη μας αντίπαλος είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Όπως είναι η φύση του τουρνουά με την εμπειρία μου κάθε παιχνίδι σου δίνει τη δύναμη να φτάσεις μακριά. Το πρώτο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό».

Για την απουσία κόσμου από το γήπεδο: «Θα είναι πολύ πιο δύσκολο που δεν θα έχει κόσμο. Όχι μόνο για εμάς, για τον οποιονδήποτε. Καλύτερα να έχεις κόσμο που είναι εναντίον σου, παρά άδειο γήπεδο. Αυτή είναι η γνώμη μου. Παίζουμε για τον κόσμο, αντλούμε δύναμη. Ακόμα και σαν αντίπαλος η αποδοκιμασία του κόσμου σε βγάζει εκτός ή σου δίνει αυτοπεποίθηση. Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα που ζούμε και έστω κι έτσι μπορούμε να παίξουμε. Όλοι ξέρουμε την αγάπη του κόσμου της ΑΕΚ. Μακάρι να ήταν μαζί μας. Μακάρι να είναι μαζί μας κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ό,τι κι αν γίνει η σεζόν είναι στην αρχή της. Είτε χάσουμε το Κύπελλο είτε το πάρουμε η σεζόν δεν τελειώνει στις 4 Οκτωβρίου. Όλες αυτές οι προσδοκίες που υπάρχουν πρέπει να τις δείξουμε στο παρκέ, να τους χαρίσουμε μεγάλες στιγμές και μακάρι να είναι μαζί μας κατά τη διάρκεια της σεζόν ώστε να μας υποστηρίζουν με φυσική παρουσία και να χαίρονται την ομάδα να παίζει καλό μπάσκετ».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X