Μαρτίνς: «Δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε την Ομόνοια» (VIDEO)

Οσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνες

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ομόνοια.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από μια αναμέτρηση, ο Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην έδρα της Ομόνοιας και όσα πρέπει να προσέξουν οι Πειραιώτες για να… ολοκληρώσουν τη δουλειά και να φτάσουν στους ομίλους του Champions League.

«Το 2-0 είναι μόνο το μισό μέρος της δουλειάς. Δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε την Ομόνοια. Θα είναι μεγάλο λάθος. Δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό. Μέσα σε ένα ματς μπορεί να συμβούν πολλά. Πρέπει να παίξουμε με τη δική μας ταυτότητα και τον δικό μας χαρακτήρα. Να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο», ανέφερε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς, μεταφέροντας στη συνέχεια την εκτίμησή του για το τι θα πρέπει να περιμένει από το παιχνίδι…

«Αυτό που θα ήθελα να δω είναι το ίδιο αποτέλεσμα. Ένα 2-0 θα σημαίνει ότι είμαστε στους ομίλους του Champions League. Αυτός είναι και ο στόχος μας. Θα ήθελα να δω περισσότερη προσωπικότητα, περισσότερο χαρακτήρα, σε σχέση με τα όσα είδαμε στο πρώτο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ κοντά σε αυτό που προσπαθούμε να φτάσουμε. Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στο επίπεδο που θες χωρίς προετοιμασία. Η ομάδα χρειάζεται βελτίωση στον ρυθμό και τη φυσική κατάσταση. Η αλήθεια είναι πάντως ότι είδαμε βελτίωση σε ορισμένα πράγματα στο τελευταίο ματς που δώσαμε. Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Αυριο θέλουμε ένα καλύτερο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι».

Τέλος , ζητήθηκε από τον Μαρτίνς να σχολιάσει τις ενδεχόμενες αλλαγές που θα κάνει η Ομόνοια στην ενδεκάδα της.

«Μόλις δούμε ποιοι παίκτες δεν θα είναι στην 11άδα, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, θα ξέρουμε και τα χαρακτηριστικά των παικτών που θα τους αντικαταστήσουν. Εχουμε προετοιμάσει πολύ καλά το παιχνίδι. Δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς, αφού πολύ γρήγορα θα έχουμε εικόνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X