Μουρίνιο: «Απ' το να πληρώσω πρόστιμο, να τα δώσω σε φιλανθρωπίες» (VIDEO)

Μουρίνιο: «Απ' το να πληρώσω πρόστιμο, να τα δώσω σε φιλανθρωπίες» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ζοσέ Μουρίνιο προσπάθησε ν' αποκρούσει τις ερωτήσεις για τη διαιτησία μετά το 1-1 της Τότεναμ με τη Νιούκαστλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο προσπάθησε ν’ αποκρούσει τις ερωτήσεις για τη διαιτησία μετά το 1-1 της Τότεναμ με τη Νιούκαστλ αναφορικά με το χέρι στο φινάλε και τόνισε πως αν είναι να δώσει χρήματα, να πιάσουν τόπο κι όχι να πάνε σε πρόστιμο για τα σχόλιά του…

Ο κόουτς των «σπιρουνιών» έφυγε εκνευρισμένος από τον πάγκο του μετά και την έκβαση που είχε το παιχνίδι της Κυριακής στο Λονδίνο, με τον VAR και τον διαιτητή ν’ αποφασίζουν για την παράβαση του Ντάιερ με το χέρι σε κεφαλιά του Κάρολ.

Γι’ ακόμα μια φορά το θέμα της επαφής της μπάλας στα χέρια ξεσήκωσε αντιδράσεις και σχολιασμό στο αγγλικό ποδόσφαιρο, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να μη θέλει να σχολιάσει τίποτα.

«Αν θελήσω να δώσω λεφτά, ας το κάνω σε φιλανθρωπίες ότι σε πρόστιμο που θα μου επιβληθεί από την Ομοσπονδία…» είπε όταν ρωτήθηκε για την απόφαση με την οποία η Νιούκαστλ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από το παιχνίδι με την Τότεναμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X