Φατί: «Ο Μέσι μου δίνει συμβουλές για να γίνει καλύτερος» (vid)

Πιέζει για νέο συμβόλαιο τον Φάτι η Μπαρτσελόνα λόγω... Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Μπαρτσελόνα, στο ματς με την Βιγιαρεάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Μπαρτσελόνα, στο ματς με την Βιγιαρεάλ, Ανσού Φατί, μίλησε για τη σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε αλλά και για τον Λιονέλ Μέσι.

Ο 17χρονος επιθετικός κατάφερε να πετύχει όχι ένα αλλά δύο τέρματα απέναντι στην Βιγιαρεάλ.  Πρώτα άνοιξε το σκορ στο 15′ με εξαιρετικό δυνατό σουτ στην κίνηση μετά την ασίστ του Άλμπα και στο 19′ ο Κουτίνιο ξεδίπλωσε άνετα την αντεπίθεση και του σέρβιρε το δεύτερο προσωπικό γκολ.

Ο Ανσού Φατί, από την πλευρά του, όπως δήλωσε, δεν θα μπορούσε να μην ήταν χαρούμενος για τα δύο γκολ που σκόραρε αλλά και για το γεγονός ότι έχει την τύχη να αγωνίζεται στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι.

«Οταν ένας επιθετικός σκοράρει γκολ, θέλει πάντα περισσότερα. Αυτό ισχύει και για μένα. Στο πρώτο γκολ, η ασίστ του Άλμπα ήταν υπέροχη κι εγώ απλά έπρεπε τελειώσω την φάση. Οσον αφορά τον Μέσι, το να παίζω μαζί του είναι ένα όνειρο που είχα από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Πλέον πραγματοποιήθηκε… Με βοηθάει πολύ στο γήπεδο αλλά και στις προπονήσεις για να γίνω καλύτερος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X